Salary Checker App

Weet jij wat je waard bent? Dowload nu de nieuwe Robert Walters Salary Checker App. Verkrijgbaar voor Apple en Android devices.

Interview Guide App

Sollicitatiegespreksadvies in een pakkende stijl. Verkrijgbaar voor Apple devices.

onze business

Sinds 1985 zijn wij uitgegroeid tot één van de wereldwijde marktleiders en specialisten binnen recruitment adviesbureaus wat onlangs bevestigd is door het wederom winnen van een award.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van kandidaten op een permanente en interim basis binnen finance, accounting, banking, financiële dienstverlening, information technology, human resources, marketing, sales, engineering, legal, tax en treasury.

Met ons internationale netwerk, onze wereldwijde merk- en naamsbekendheid, professionele dienstverlening en specialistische kennis, kunnen wij in de behoefte van zowel onze klanten en kandidaten voorzien die vaak verder strekt dan de lokale markten.


Als je de ambitie hebt om succesvol te worden, kunnen wij je een excellent internationaal carrièrepad, continue ontwikkeling en de mogelijkheid tot een exceptioneel salaris bieden.

Klik hier voor alle huidige interne vacatures.


WAAROM RECRUITMENT?

Er zijn maar weinig carrières waarin je diverse commerciële uitdagingen hebt en de toegang tot een exceptioneel hoge beloning geboden krijgt.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Bij Robert Walters zijn wij trots op het leveren van een eerste klas service aan zowel onze klanten als kandidaten.

 

WAAROM ROBERT WALTERS?

Robert Walters is een internationale organisatie met een focus op een carrièrepad op lange termijn met een toegang tot een exceptioneel hoge beloning.