IT vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal rollen in IT en heeft een uitstekend aanbod in IT interimopdrachten en vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze IT interimopdrachten en vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Fleet Application Manager

Salaris: Negiotable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

For a high-tech and global engineer group we are looking for a new Fleet Applications Manager. This world-leading mining equipment manufacturer - with approximately 43,000 employees worldwide - are committed to offering highly optimized solutions designed to increase their customers' productivity and profitability.
Data Migration Specialist

Salaris: Competitief

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Voor een van onze relaties in de Logistic Distribution and Supply Chain industrie zijn we op zoek naar een Data Migration Specialist die bedreven is in Oracle en graag bij een internationale organisatie een rol speelt in de migratie naar cloud based applications.
Data- en informatiemanager

Salaris: €50,000 - €75,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Help jij deze grote, internationaal opererende organsatie aan nieuwe inzichten gestroomlijnde processen? Ben jij dé manager die sturing gaat geven aan het data- en informatiebeleid? Binnen diverse systemen en de schat aan data binnen dit bedrijf is behoefte aan iemand die hieruit waardevolle inzichten creëert.
Applicatiebeheerder AFAS

Salaris: Negotiable

Locatie: Schijndel

Datum gepost: 14 februari 2019

Ben jij een leergierige en gedreven applicatiebeheerder (AFAS) en heb jij altijd al in een innovatieve zorgomgeving willen werken? Dan zijn we op zoek naar jou!
BI Developer

Salaris: Marktconform

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Een internationale speler in de dienstverlening is op zoek naar de BI Developer die de complexe data van deze organisatie in hun voordeel kan inzetten. Als BI Developer zet jij je analytisch en probleemoplossend vermogen in om complexe IT vraagstukken om te zetten naar structuur en techniek.