IT vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal rollen in IT en heeft een uitstekend aanbod in IT interimopdrachten en vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze IT interimopdrachten en vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Business Intelligence Consultant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 oktober 2019

Ben jij een Business Intelligence Consultant met ervaring op het snijvlak van Business en IT of ben jij van plan om in de toekomst te gaan starten als BI professional? Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hoogwaardige BI oplossingen op verschillende interessante projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in de randstad?
Business Intelligence Architect

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 oktober 2019

Jij hebt in de afgelopen jaren een stevige basis gelegd in het BI-landschap en weet anderen te enthousiasmeren voor verandering. Je vindt het leuk om je kennis te delen met je collega's en bent niet bang om het voortouw te nemen. Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hoogwaardige BI oplossingen op verschillende interessante projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in de randstad?
Machine Learning Engineer

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 8 oktober 2019

Ben jij een ervaren Machine Learning Engineer die op een ontspannen en ongedwongen wijze data science bij een duurzame en innovatieve verzekeraar naar de next-level wil brengen?
Developer Robotic Process Automation

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 september 2019

Binnen deze grote internationale logistieke organisatie ga jij op zoek naar automatiseringsoplossingen. Zo zorg jij ervoor dat ze handmatig werk besparen en de dagelijkse processen geoptimaliseerd worden. Met jouw ondernemerschap en expertise op het gebied van RPA, ben jij de fulltime developer robotic process automation die ze hierin verder helpt.