Accounting en finance vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in de regio Eindhoven.

Zoekresultaten

CFO

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 november 2022

Voor wereldwijd actieve een scale-up zijn we op zoek naar een CFO in de regio Eindhoven.

Salaris: €4,500 - €6,500 per month

Locatie: Veldhoven

Datum gepost: 21 november 2022

Zie jij het als een uitdaging om bij dit internationale MKB bedrijf de financial control activiteiten verder te professionaliseren? Weet jij vanuit de cijfers het overzicht te bewaren en verbeteringen door te voeren in de financiele processen bij de verschillende bedrijven en landen en kun jij snel schakelen met interne en externe stakeholders? Dan is deze baan iets voor jou. Ons team is op zoek naar een Financial Controller voor minimaal 32 uur per week.

Salaris: €65,000 - €85,000 per annum

Locatie: Veldhoven

Datum gepost: 21 november 2022

Hoofdwerkzaamheden: Als financial controller zorg je er samen met 1 ander teamlid voor dat het accounting en reporting proces vlekkeloos verloopt. De transactionele activiteiten vinden plaats in het team van Finance Operations. De business control, - analyse en BI werkzaamheden in een ander team. Met jouw achtergrond verbindt je deze 2 teams en weet je hoe door het aanleveren van tijdige en foutloze relevante informatie de business kan worden versterkt. * Zorgdragen voor juistheid, volledigheid en tijdigheid bij de maand,- kwartaal- en jaarafsluiting incl. tijdige aangiftes BTW en VPB * Opstellen van rapportages en financiële analyses * Procesverbeteringen doorvoeren * (Mede) opstellen van de jaarrekening * Begeleiden van external / internal audits Competenties: * Communicatief vaardig * Resultaat- en verbeteringsgericht * Initiatief nemen * Accuraat en gezond kritisch * Positieve instelling

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 15 november 2022

Wil jij als Zorgcontroller de afdeling helpen groeien, veel kunnen schakelen met de directie en diverse stakeholders binnen een open, flexibele omgeving? Lees dan meer over deze vacature in de regio Den Bosch.

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 november 2022

Voor Ennatuurlijk in Eindhoven zijn we op zoek naar een energieke en ambitieuze Business Controller. Ben jij op zoek naar een functie binnen een organisatie met maatschappelijke impact en wil jij jezelf ontwikkelen in een dynamische omgeving? Lees dan vooral verder.

Salaris: Negotiable

Locatie: Limburg

Datum gepost: 11 november 2022

Voor Fortaplant zoeken wij een energieke en ondernemende Algemeen Manager om samen met een jong managementteam te bouwen aan de toekomst van het bedrijf en positie in de sector.

Salaris: Negotiable

Locatie: North Brabant

Datum gepost: 11 november 2022

Aan jou als Business Controller de taak om samen met het MT (bestaande uit drie directieleden) de organisatie mee te nemen in de gewenste richting. Met jouw analytisch vermogen kan jij de onderneming een stap verder helpen. Jouw werkzaamheden verschillen iedere dag. Met jouw veelzijdigheid kan jij inbreng geven voor de groei die het bedrijf te wachten staat. Je weet van aanpakken, inspireren en leiden.

Salaris: €6,000 - €7,000 per month

Locatie: Heerlen

Datum gepost: 11 november 2022

Do you have experience as a Financial Analyst? Are you living in the region of Heerlen Limburg? Do you want to work in an international envoriment? Then continue reading!

CFO

Salaris: €10,000 - €12,000 per month + bonus, auto

Locatie: Veldhoven

Datum gepost: 26 oktober 2022

Voor een dynamische en internationale groothandel in technische onderdelen zijn wij op zoek naar een CFO in de omgeving van Eindhoven. Dit bedrijf maakt onderdeel uit van een Franse onderneming dat haar activiteiten in verschillende landen in Europa uitvoert.

Salaris: Negotiable

Locatie: Helmond

Datum gepost: 20 oktober 2022

Als Manager Finance & Control rapporteer je rechtstreeks aan de CFO en maak je deel uit van het leadership team van Plato Group. In deze rol ben je een proactieve sparringpartner voor de business en verantwoordelijk voor het aansturen van de Europese Finance & Control teams. Hierdoor lever je een zeer belangrijke en cruciale bijdrage aan het realiseren van de resultaten en groeiambities van Plato Group. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.