Accounting en finance vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in de regio Eindhoven.

Zoekresultaten

(Sr.) IT Auditor

Salaris: Negotiable

Locatie: Son en Breugel

Datum gepost: 13 september 2018

Are you a studying EDP-Auditor or have you already succesfully obtained your RE-degree? Then this vacancy for (Sr.) IT Auditor at Darling ingredients might be the next step in your career.
Productie Controller

Salaris: €75,000 - €85,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 september 2018

Zoek jij als financial graag de business op? Ben je hands-on en wil je het verhaal achter de cijfers weten? Voor Refresco in Maarheeze zijn wij op zoek naar een ervaren Plant Controller. Geinteresseerd? Lees dan snel verder!
Finance Director

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 augustus 2018

Do you want to work as a Finance Director for the dynamic Chinese company Opple Lighting in Best? Are you fluent in Chinese and would you like to have the Financial Responsibility for Europe? Then you are the Chinese speaking Finance Director we are looking for!
Project Controller

Salaris: €5,500 - €6,000 per month + car + bonus

Locatie: Valkenswaard

Datum gepost: 30 juli 2018

Do you want to make the difference within a new created position of Project Controller at Center Parcs in Westerhoven? In the coming 5 years more than 13 resorts from Center Parcs will be refurbished in Belgium, Netherlands and Germany. Do you like to financially manage these projects? Please read further!
Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 20 september 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch en groeiend bedrijf? Wil je graag in een ambitieus Finance team werken die jij gaat helpen naar het volgende level te brengen? Dit team is op zoek naar een zeer nauwkeurige maar ook bijzonder gezellige Financial die het leuk vindt betrokken te worden bij onder andere overnames en een ERP implementatie.
Junior Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Boxtel

Datum gepost: 19 september 2018

Jij hebt een paar jaar werkervaring erop zitten, en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Jij bent iemand met een vlotte babbel, die zelfstandig te werk gaat en makkelijk contact maakt met externe partijen. Je bent op zoek naar een uitdaging waarin je bezig bent met analyses maken, de strategie van het bedrijf en verschillende projecten zoals business cases en overnames. Dit ga je doen binnen een internationale en complexe omgeving.
Finance Manager/Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Roermond

Datum gepost: 19 september 2018

Voor een internationale productie organisatie zoek ik een Financial Controller/Manager Finance. Deze zal in eerste instantie deels net over de grens in Duitsland opereren, en deels op het hoofdkantoor in Gelderland. Voor deze positie zoek ik een stevige Controller met leidinggevende ervaring, goede kennis van accounting regelgeving en vloeiend in Nederlands en Duits.
Business Controller Zorg

Salaris: €4,300 - €5,300 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 17 september 2018

Vind jij het als financial belangrijk iets bij te dragen aan de maatschappij? En wil je meebouwen aan een van de interessantste takken van de zorg? Dan zijn wij ook op zoek naar jouw! Voor een Jeugdzorg-instelling zijn we op zoek naar een Business Controller met zorg ervaring die op het gebied van finance, zorgadministratie en IT de organisatie-brede processen kan neerzetten en verbeteren.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Breda

Datum gepost: 17 september 2018

Ben jij de Business Controller die de brug slaat tussen Finance en data? Dan is deze vacature bij een internationale dienstverlenende organisatie in de omgeving van Breda wellicht jouw volgende stap. Jouw scope: >140 bedrijven waarvoor je vanuit de holding het overzicht schept door middel van analyses en rapportages. Interessant? Neem dan vandaag nog contact op!
(Senior) Internal Auditor

Salaris: Negotiable

Locatie: Breda

Datum gepost: 17 september 2018

Een internationale dienstverlenende organisatie in de omgeving van Breda is op zoek naar een (Senior) Internal Auditor voor de holding. Heb je een solide achtergrond in (Internal) Audit en ben je nu op zoek naar een nieuwe stap om duurzaam te bouwen aan een organisatie? Reageer dan vandaag nog!