Accounting en finance vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in de regio Eindhoven.

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Sittard-Geleen

Datum gepost: 16 mei 2019

Op het hoofdkantoor wordt een nieuwe Control afdeling opgezet. Als Business Controller bouw je mee aan het vormgeven en ontwikkelen van het volledige Business Control framework van de organisatie. Heb je een aantal jaren ervaring als Business Controller en heb jij die ondernemende geest om deze organisatie verder te brengen? Reageer dan vandaag nog!
Financieel adviseur zorg

Salaris: €55,000 - €65,000 per year

Locatie: Bergen op Zoom

Datum gepost: 10 mei 2019

Voor een grote zorginstelling in Zeeland zoek ik een adviseur voor de financiering van de GGZ en ZVW. Je rol bestaat uit het optimaal inrichten van de financiering van de gezondheidszorg en de onderhandelingen met bijv. de zorgverzekeraars en zorgkantoren. Sta jij stevig in je schoenen en heb je kennis van zorgfinanciering? Lees dan nu verder!
Financial Accounting and Consolidation Specialist

Salaris: Negotiable

Locatie: Kerkrade

Datum gepost: 3 mei 2019

For an international fast growing manufacturing company I am searching for an ambitious Financial Accounting and Consolidation Specialist. The corporate headquarter is located in the south of Limburg. The Corporate Accounting department is growing and need to be developed in the upcoming years! Would you like to join this new and ambitious Financial Accounting team? Please read further!
Interim Teamlead Accounting

Salaris: €60 - €70 per hour

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 3 mei 2019

Voor een productiebedrijf in de omgeving van ’s-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een ervaren interim teamlead accounting voor een periode van 3 tot 6 maanden.
Teamlead SSC

Salaris: Negotiable

Locatie: Oosterhout

Datum gepost: 3 mei 2019

Ben jij een people person en vind je aansturen en coachen van collega's het allerleukste? Voor een internationaal bedrijf in Oosterhout zoek ik een Manager Shared Service Center.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Breda

Datum gepost: 3 mei 2019

Voor een logistiek dienstverlenende organisatie in de regio van Breda/Tilburg ben ik op zoek naar een Business Controller! Geef jij graag advies aan de business, ben jij analytisch sterk en ben je toe aan je volgende stap? Lees dan snel verder!
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 3 mei 2019

Voor een dynamische zorginstelling in regio Maastricht zoek ik een business controller mét zorgervaring. Interesse? Lees dan vooral verder!
Financial Controller

Salaris: €60,000 - €70,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 3 mei 2019

Kan jij het juiste advies geven bij het financiële, bedrijfskundige en strategische beleid binnen de zorg of het onderwijs? Wij zijn regelmatig op zoek naar een ervaren Financial Controller die een maatschappelijke impact wilt maken.
GL Accountant

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 3 mei 2019

Ben jij een accountant die graag verschillende processen optimaliseert om zo de organisatie een stap verder te krijgen? Wil je daarnaast een eerste ervaring opdoen met Business Controlling? Lees dan verder!
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Roermond

Datum gepost: 3 mei 2019

Are you an internationally experienced Business Controller, ready to contribute to the growth and success of our client? Strong focus on adding value to our customers, with the ambition to grow and further develop our business. A great opportunity for a finance professional to join this global market leader.