Accounting en finance vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in de regio Eindhoven.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 juni 2022

Ben jij een proactieve teamplayer, resultaatgericht en een financieel deskundige? Dan hebben wij de baan voor jou! Ga aan de slag als Financieel Adviseur bij Fontys Hogeschool en bouw mee aan het onderwijs van morgen!

Salaris: Negotiable

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 22 juni 2022

Voor een internationale organisatie in de regio Tilburg zijn we op zoek naar een Financial Controller met ervaring in productie-omgevingen. In deze rol ga je de verantwoordelijkheid dragen voor de consolidatie van de diverse entiteiten binnen de groep en tegelijkertijd zorg je voor een juiste opvolging van de Capital Requirements Directive. Je bent de spin in het web voor alle cijfermatige verplichtingen - wat deze rol een zeer dynamisch karakter geeft.

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 juni 2022

Voor een internationale producent van hekwerken, toegangssystemen, detectie en andere oplossingen op maat zijn we op zoek naar een kundige en enthousiaste Financial Controller. Wil jij als Controller zorg dragen voor de uitvoering van het financiële beleid binnen een hecht en informeel team? Lees dan snel verder.

Salaris: €75,000 - €90,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 8 juni 2022

Voor een internationale speler op het gebied van Supply Chain Solutions zijn we op zoek naar een 'Operating Companies Controller' - oftewel OpCo Controller. Ben jij een sterke teamspeler, weet je de internationale finance-processen goed in kaart te brengen én ben je in staat om als rechterhand van de CFO sterke rapportages te realiseren en het internationale team van Controllers naar een hoger niveau te tillen? Lees dan beslist even verder.

Salaris: €5,000 - €7,000 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 juni 2022

Als (Senior)Business Controller word je verantwoordelijk voor het analyseren, vastleggen en prognosticeren van operationele, commerciële en financiële kengetallen.

Salaris: Negotiable

Locatie: Helmond

Datum gepost: 5 juni 2022

Ben jij een inspirerende en proactieve leidinggevende met veel ervaring en kennis op het gebied van financiën en tegelijkertijd sterk in organisatieontwikkeling? Ben je toekomstgericht, innovatief én stimuleer jij medewerkers in het steeds weer verder ontwikkelen van de afdeling en om elke dag het beste uit zichzelf te halen? Dan ben jij de Manager Finance die Senzer zoekt!

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 3 juni 2022

Ben jij een proactieve teamplayer, resultaatgericht en een financieel deskundige? Dan hebben wij de baan voor jou! Ga aan de slag als Financieel Adviseur bij Fontys Hogeschool en bouw mee aan het onderwijs van morgen!

Salaris: €55,000 - €82,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 23 mei 2022

Ben jij op zoek naar een rol met veel vrijheid om processen en resultaten te verbeteren? Beschik je over een sterke financiële basis en ben je in staat verandering te realiseren en daarmee bij te dragen aan een future proof organisatie? Dan is deze nieuwe rol van Senior Financial Controller bij Woonbedrijf je op het lijf geschreven!

Salaris: Negotiable

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 19 mei 2022

Voor een internationale producent gefocust op de professionele tuinbouw zijn we op zoek naar een ervaren Finance Manager. In deze rol ga je nauw samenwerken met Controllers op het hoofdkantoor en heb je de leiding over een team van 5/6 collega's. Je bent een sterke communicator en weet diverse stakeholders te voorzien van de gewenste financiële informatie. Ben jij de teamspeler die we zoeken - lees dan snel verder.

Salaris: Negotiable

Locatie: Roermond

Datum gepost: 16 mei 2022

Voor Koma, een Roermonds familiebedrijf, voorop in de ontwikkeling, productie, installatie en het onderhoud van koel-, vries- en conditioneringssystemen ben ik op zoek naar een initiatiefrijke Project Controller. Heb je behoefte aan vrijheid binnen je rol als Controller en wil je samen aan de toekomst van Koma bouwen? Ik kom graag met jou in contact!