Accounting en finance vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in de regio Eindhoven.

Zoekresultaten

Salaris: €95,000 - €105,000 per annum + 13e maand

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 19 september 2023

Voor een grote publieke organisatie in Maastricht zijn wij op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Finance Business Partner die klaar is voor een uitdagende rol in een organisatie die voor grote veranderingen staat. Als Finance Business Partner ben je de rechterhand van de Bedrijfskundig Directeur en speel je een cruciale rol in het adviseren over beleid en het realiseren van besparingen en efficiencyverbeteringen.

Salaris: €75,000 - €90,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 15 september 2023

Voor Remondis zijn we op zoek naar een proactieve en vooruitstrevende Business Controller. In deze rol maak je onderdeel uit van het Controlling-team en draag je zorg voor juiste rapportages, analyses en help je mee in het uitstippelen van een passende, toekomstgerichte strategie. Ben jij op zoek naar een rol binnen een organisatie met maatschappelijke impact? Lees dan vooral verder.

Salaris: €75,000 - €100,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 september 2023

Ontdek Jouw Toekomst Wil jij jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen door de profitsector te verkennen? Sta je te popelen om jouw accountancy-ervaring in te zetten voor een betere samenleving? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Stuur jouw CV via de sollicitatiebutton naar ons op. Onze consultants staan klaar om jou te helpen bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden en om samen met jou te werken aan een boeiende toekomst!

Salaris: €65,000 - €80,000 per annum

Locatie: Boxtel

Datum gepost: 13 september 2023

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Vion heeft verkoopondersteunende en vertegenwoordigingskantoren in zestien landen wereldwijd. Onze vier Business Units Pork, Beef, Food Service en Retail leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten.

Salaris: €65,000 - €75,000 per year + halve 13e maand, winstdeling

Locatie: Valkenswaard

Datum gepost: 13 september 2023

Ben jij dé gesprekspartner op het gebied van accounting? Geeft het je energie om (interne) klanten te adviseren over accountingvraagstukken? Ondersteun en begeleid je graag collega’s binnen het Financial Shared Service Center? Lees dan snel verder!

Salaris: €75,000 - €95,000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 september 2023

Als Group Financial Controller ben je verantwoordelijk voor betrouwbare en tijdige financiële rapportage voor de NedZink Group. Een nauwkeurige en volledige registratie van kosten en opbrengsten, een juiste waardering van activa en verplichtingen in overeenstemming met de geldende boekhoudprincipes en groepsprocedures en -afspraken. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor interne- en externe stakeholders. Interesse? Lees dan snel verder.

Salaris: €65,000 - €85,000 per annum

Locatie: Breda

Datum gepost: 29 augustus 2023

Als Internal Auditor ben je onderdeel van het Smurfit Kappa Corrugated Benelux Finance team in Oosterhout. Je bent verantwoordelijk voor het financial monitoring programma van 19 vestigingen in de Benelux met ongeveer 2900 werknemers. Hierbij heb je de mogelijkheid om flexibel verschillende bedrijven te bezoeken binnen de Benelux om ervoor te zorgen dat de Key Financial Controls nageleefd worden.

Salaris: €55,000 - €65,000 per annum + eindejaarsuitkering

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 22 augustus 2023

Ben jij een verbinder, integer en wil je een rol als Financial Controller met een hoog maatschappelijk component in een dynamische omgeving? Je komt te werken in een hecht team waarbij vertrouwen en flexibiliteit centraal staan. Je houdt je bezig met diverse investeringsprojecten en uiteraard is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Nieuwsgierig geworden? Dan is de rol van Controller bij Leystromen in Rijen jouw volgende carrièrestap!

Salaris: €80,000 - €90,000 per annum + max. schaal 12

Locatie: Venlo

Datum gepost: 22 augustus 2023

Als Business Controller bij de Gemeente Venlo ben jij positief kritisch en haal je voldoening uit het geven van gevraagd en ongevraagd advies. Klinkt dit als jouw volgende uitdagende stap? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 15 augustus 2023

For our client, a thriving retail company that celebrates innovation, cherishes teamwork, and fosters professional growth, we look for a motivated Financial Controller to join their dynamic team and contribute to their ongoing growth.