Als je toetreedt tot de board is het belangrijk om snel impact maken. Om daarbij te helpen lanceert Robert Walters thought-leadership artikelen met persoonlijke verhalen van c-suite-executives en interviews met adviezen van experts van FranklinCovey.

Wij ondersteunen jou bij het opbouwen van vertrouwen, het herkennen van unconscious bias en laten zien hoe je je bewust wordt van persoonlijke valkuilen. En in onze webinar ‘Shaping tomorrow’s executive leaders’ leer je een betere leider te worden door het potentieel van jouw team volledig te benutten. 

Robert Walters’s new ‘Maximising impact as an executive leader’ campaign aims to help newly promoted and aspiring executives create an impact at a pivotal point in their career through a variety of thought-leadership and advice-driven content. Please also join us for our Shaping tomorrow’s executive leaders - how the best leaders make everyone smarter  webinar on the 18th November

Webinar: Shaping tomorrow’s executive leaders - how the best leaders make everyone smarter

Een betere leider worden? Bekijk dan nu de online coaching sessie 'Shaping tomorrow's executive leaders - how the best leaders make everyone smarter', waarin Robert Walters in gesprek gaat met Tim Threipland van FranklinCovey, wereldwijd toonaangevend op het gebied van senior leadership coaching. In deze sessie ontdek je wat nodig is om betere resultaten neer te zetten en het beste uit je team te halen door:

  • Persoonlijke valkuilen te herkennen en te verhelpen
  • Een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt
  • Innovatie te stimuleren
  • De potentie van ieder teamlid ten volste te benutten

Kijk de live sessie hier terug.

Advies voor executives, van FranklinCovey

De medewerkers van jouw organisatie hebben een directie nodig die ervoor zorgt dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Robert Walters sprak met een aantal executive coaches van FranklinCovey over het opbouwen van vertrouwen, het herkennen van én omgaan met unconscious bias, en het bewust worden van je persoonlijke valkuilen.

Hoe win en behoud je het vertrouwen van de board en de aandeelhouders wanneer je start in een nieuwe c-suite-rol? Robert Walters sprak met Jan Kuipers, oprichter en directeur van FranklinCovey Benelux, die de vier beginselen van vertouwen op een rij zet. 

Werknemers die negatief worden beïnvloed door onbewuste vooroordelen bereiken nooit hun volledige potentieel, zegt Jolanda Prijs, managing partner bij FranklinCovey Benelux. Directies moeten zich daarom bewust zijn van hun eigen onbewuste vooroordelen en problemen durven aan te kaarten.

In een leiderschapsrol gaan goede bedoelingen soms gepaard met persoonlijke valkuilen, die ervoor zorgen dat jouw team niet het beste uit zichzelf haalt. Om dit te voorkomen moeten executives deze valkuilen leren herkennen, zegt Paul Coates, European head of consultancy bij FranklinCovey.

Executive Leadership Series

Robert Walters interviewde drie vooraanstaande c-suite-executives en vroeg naar hun ideeën over leiderschap, individuele effectiviteit en de belangrijkste skills van vandaag en morgen.

Sinds hij in 2019 CEO werd van MARUHAN Japan Bank Lao is Anthony Chin al tweemaal uitgeroepen tot Best New Banking CEO, lanceerde hij een prijswinnende mobiele bankingapp en maakte hij van MJBL de eerste volledige papierloze en digitale bank in de regio.

Na een lange carrière in HR trad Binne Visser in 2018 in dienst bij Vion als CHRO. Zijn passie voor verandermanagement en het ontwikkelen van organisaties zorgt ervoor dat hij kan bijdragen aan de transformatie en herpositionering van het bedrijf in een veranderende samenleving.

Adrian Meili werd in februari 2021, midden in de coronacrisis, CEO van Zino Davidoff SA. Dat bracht uitdagingen met zich mee, maar zorgde tegelijkertijd voor een frisse blik op leiderschap, meer ruimdenkendheid en het omarmen van onzekerheden. 

Salary Survey 

»

Vacature uploaden 

»