Robert Walters is een Great Place to Work. Onze medewerkers vertellen waarom

Robert Walters is in 2018 voor de tweede keer uitgeroepen tot een Best Workplace door Great Place to Work. Onze medewerkers zelf kunnen het best uitleggen waarom! Charlotte, Elke, Rick en Sarah vertellen waarom zij elke dag met plezier naar hun werk gaan.

Charlotte van Kralingen

Charlotte van Kralingen – Recruitment Consultant

"Hoewel Robert Walters heel hard groeit en er elke week nieuwe collega’s bij komen, is niemand een nummertje. Iedereen heeft zijn eigen plekje binnen de organisatie. Wat we gemeen hebben is dat we energiek, spontaan en een beetje gek zijn – en dat we hard aan de weg timmeren om succesvol te worden of te blijven. In Rotterdam werken we vanuit een modern kantoor met een fantastisch uitzicht. Vanaf je bureau zie je de stad elke ochtend ontwaken en tot leven komen. Wie wil dat nou niet? Er wordt veel van ons verwacht, maar in ruil daarvoor wordt er echt goed voor ons gezorgd. Elke dag is er een biologische lunch, waar we allemaal samen voor gaan zitten. Ook zijn er regelmatig leuke uitjes zoals borrels en etentjes met het hele kantoor. We zijn een hecht team, een mooie mix van mensen waar ik sinds ik begon ontzettend veel van geleerd heb. En nu ben ik degene die nieuwe collega’s op sleeptouw mag nemen, en vind ik het leuk om te zien hoe snel zij zich ontwikkelen tot volwaardige recruitment consultants."
 

Rick Groenen

Rick Groenen – Recruitment Consultant

"Recruitment is een vak van targets, en bij Robert Walters zijn die heel duidelijk en transparant. Dat is prettig, want zo weet je op elk moment waar je aan toe bent. Daarnaast werken we in teamverband, wat betekent dat we samen op zoek gaan naar de beste kandidaat voor een vacature. Deze manier van werken is vrij uitzonderlijk binnen recruitment, en mij bevalt het heel erg. Mensen helpen elkaar waar nodig, en je krijgt gevraagd – en ongevraagd – advies. Recruitment is mensenwerk, en daardoor vaak ongrijpbaar. Er zijn altijd dingen in het recruitmentproces waar je geen controle over hebt. Dat betekent dat alle zaken die je wel kunt beïnvloeden perfect moeten zijn, en dat we altijd moeten kijken hoe het nog beter kan. Onze team spirit en het uitgebreide opleidingstraject – van starter tot manager, je blijft bij Robert Walters altijd leren - zorgen ervoor dat we bij de top van ons vakgebied horen."

Elke Gozeling

Elke Gozeling - Senior Management Assistant

"Ik kwam bij Robert Walters werken direct na mijn afstuderen. Als management assistant was ik verantwoordelijk voor de administratieve taken van één van de recruitment teams. Nu, twee jaar later geef ik leiding aan een team van zes management assistenten en help ik bij het vormgeven van de afdeling. Een enorme sprong, die ik niet had kunnen maken zonder de uitstekende begeleiding en trainingen die Robert Walters mij geboden heeft. Er heerst een duidelijk besef dat ondersteunende medewerkers, zoals ik, net zo belangrijk zijn voor het succes van de organisatie als recruitment consultants. We werken in een grote open ruimte waardoor er veel contact tussen collega’s is. De mensen bij Robert Walters gaan honderd procent voor hun carrière, maar naast keihard werken zijn ze altijd in voor een geintje. Hun enthousiasme en jonge hondengedrag werkt aanstekelijk – ik krijg er elke dag weer energie van! O ja, ik ben trouwens de sporty spice van het team en heb daarvoor de perfecte organisatie uitgekozen. Drie keer per week ga ik gratis bootcampen en rocyclen met mijn collega’s. Echt top geregeld!"

Sarah Vodegel

Sarah Vodegel – Talent Acquisition Specialist

"Ik heb een carrièremove gemaakt binnen Robert Walters! Ik kwam binnen als management assistant, net als Elke. Na een jaar heb ik een overstap gemaakt naar een nieuw team, en ben ik verantwoordelijk voor het werven van recruitment consultants. Een superleuke baan, waarin ik direct enorm veel vrijheid en vertrouwen heb gekregen. En nog steeds kan ik de directeur altijd aan zijn jasje trekken als ik een vraag heb, of ergens over wil brainstormen. Mijn manager zet me graag buiten mijn comfortzone, en fouten maken is niet erg. Hij laat zien dat hij tijd in me wil steken, en ook op mijn andere collega’s kan ik altijd rekenen. Ik heb hun verwachtingen gelukkig waar kunnen maken want ik heb al veel leuke collega’s kunnen aannemen. We zijn nog lang niet uitgegroeid, dus als recruitment je interessant lijkt kun je altijd een keer bij ons langskomen!"

Wil jij werken bij een Best Workplace?

Robert Walters is nog lang niet uitgegroeid! We zijn dan ook hard op zoek naar nieuwe collega’s om onze teams in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam uit te breiden. Wil jij je ontwikkelen tot een recruitment consultant of support professional die zich kan meten met de top? Bekijk onze interne vacatures of neem contact op met onze Junior Talent Acquisition Specialist, Naomi Koenhen via naomi.koenhen@robertwalters.com of
+31 (0)6 18415197.

lichtbuizen

Carrière advies 

Read more »
Vervaagde kleuren

Vacaturemelding aanmaken 

Read more »
Rode en blauwe lichten

Refer a friend 

Read more »
Gele stadslichten

Vacatures 

Read more »
Richel van gebouw

Salary Survey 

Read more »

Aanbevolen vacatures