Robert Walters is een 'Great Place to Work': 'Grote saamhorigheid en een hoge mate van professionaliteit'

Isabel Scholte

Robert Walters en Walters People zijn opgenomen op de lijst ‘Best Workplaces 2018’. Deze lijst wordt jaarlijks samengesteld door Great Place to Work Nederland op basis van empirisch onderzoek naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties.

Isabel Scholte, HR Adviseur bij Robert Walters, licht toe wat het betekent om een jaar lang de Best Workplace titel te mogen voeren.

 

Wat betekent het voor Robert Walters en Walters People om dit keurmerk te winnen?

We zijn er trots op om ons officieel Great Place to Work te kunnen noemen. Wat dit keurmerk uniek maakt is dat je het verdient door naar de mening van je werknemers te vragen. Zij vertellen ons dus dat we een mooie werkgever zijn. En via dit keurmerk vertellen zij ook aan potentiele nieuwe medewerkers dat Robert Walters en Walters People interessante werkgevers zijn. En dat is belangrijk want we maken een snelle groei door.

Op welke uitkomsten van het Great Place to Work onderzoek ben je het meest trots?

De resultaten van het onderzoek tonen aan dat wij ons echt onderscheiden door de team-spirit en kameraadschappelijkheid die hier heerst. Mensen werken prettig samen en successen worden ook gevierd met het hele team. Er zijn verschillende clubjes die wekelijks gaan sporten en er is een jaarlijkse skitrip die collega’s zelf organiseren. Een beter signaal van team spirit is voor mij niet denkbaar.

Wat kunnen mensen verwachten als ze aan de slag gaan bij Robert Walters?

In de eerste plaats bieden wij ambitieuze en ondernemende werknemers een plaats waar zij zich snel kunnen ontwikkelen en waar zij op zakelijk gebied kunnen excelleren. In het eerste jaar dat je bij ons werkt doorloop je een intensief opleidingsprogramma waarin je alles leert over het recruitmentproces, samenwerken en je bewegen in het Nederlandse bedrijfsleven. Daarnaast vieren we graag een feestje! Elke kerst wordt groot uitgepakt en ook in de zomer wordt er een strandfeest georganiseerd. En dat hangt natuurlijk weer nauw samen met die team spirit waarover ik het eerder had.

Mensen werken prettig samen en successen worden ook gevierd met het hele team.

Wat maakt Robert Walters voor jou persoonlijk een Great Place to Work?

Het grote saamhorigheidsgevoel in combinatie met een hoge mate van professionaliteit. Je werkt op plezierige wijze samen met collega’s die hun vak verstaan en komt samen tot mooie resultaten. Zo zijn we binnen HR continu bezig om onze organisatie nóg beter te maken, door in gesprek te blijven met onze werknemers. Wat drijft hen en hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze happy & healthy aan het werk blijven? Dat de resultaten op feestelijke wijze worden gevierd, is de kers op de taart.

 

Wil je meer weten? Lees hier meer over werken als recruiter of neem contact op met Isabel Scholte via isabel.scholte@robertwalters.com of tel. +31 6 15243317.

groene en blauwe lichtbuizen gebogen in de vorm van een pijl

Carrière advies 

Read more »
rijdende trein met lichtgevende ramen

Vacaturemelding aanmaken 

Read more »
rode en witte gloeilampen

Refer a friend 

Read more »
reflecterende gele stadslichten

Vacatures 

Read more »
richels van groot blauw gebouw

Salary Survey 

Read more »

Aanbevolen vacatures