IT jobs

We specialise in finding roles for technology professionals working in several specialities including BI / analyst / quality / development, machine learning, artificial intelligence (AI), dig data, data science and robotic automation processing. We have an in-depth understanding of the key skills employers are seeking and are available to provide career advice to support your next move. View our latest IT roles below.

Search Results

Product Owner Digital Health

Salary: €60,000 - €80,000 per year

Location: Amsterdam

Date Posted: 09 December 2019

An international NGO we are working with is looking for a Business development / Product Owner Digital Health. The company believe in doing healthcare better. They are focuesed on sub-Saharan Africa, and focus on improving healtcare for everyone.
IT Release Manager

Salary: Negotiable

Location: Amsterdam

Date Posted: 02 December 2019

Voor een internationale bank gevestigd in Amsterdam Zuid ben ik op zoek naar een IT release manager. Heb jij ervaring met IT planning, IT Delivery en IT service lees dan snel verder.
Data Analyst

Salary: Negotiable

Location: Soest

Date Posted: 25 November 2019

Als Data Analyst ga je aan de slag om de data binnen de organisatie inzichtelijk te maken. Je verzamelt, analysteert, bewerkt en rapporteert de data om er bedrijfsbeslissingen op te baseren. De organisatie bevindt zich in een overgang en heeft de digitale transformatie vol ingezet. Hierin ga jij een belangrijke rol spelen als data analyst waar je o.a. middels Power BI de data inzichtelijk en betrouwbaar gaat maken.
Team Lead Data & Technology

Salary: €60,000 - €80,000 per year

Location: Amsterdam

Date Posted: 22 November 2019

Voor een internationale NGO die gelooft in het beter doen van zorg zijn wij op zoek naar een Team Lead Data & Technology. Hun doel is om er voor te zorgen dat mensen in Afrika betere zorg en een beter leven hebben en het maximale uit hun leven halen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam waarnaast de meeste medewerkers gevestigd zitten in hun 4 kantoren verspreid over Afrika.
Business Intelligence Consultant

Salary: Negotiable

Location: Amsterdam

Date Posted: 28 October 2019

Ben jij een Business Intelligence Consultant met ervaring op het snijvlak van Business en IT of ben jij van plan om in de toekomst te gaan starten als BI professional? Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hoogwaardige BI oplossingen op verschillende interessante projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in de randstad?
Business Intelligence Architect

Salary: Negotiable

Location: Amsterdam

Date Posted: 28 October 2019

Jij hebt in de afgelopen jaren een stevige basis gelegd in het BI-landschap en weet anderen te enthousiasmeren voor verandering. Je vindt het leuk om je kennis te delen met je collega's en bent niet bang om het voortouw te nemen. Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hoogwaardige BI oplossingen op verschillende interessante projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in de randstad?