Filter results:

You have 114 job results

Contract Type

Accounting & finance jobs

Robert Walters recruits for a number of accounting & finance roles and are able to offer top permanent and contract vacancies across the Netherlands. We have an in-depth understanding of the key skills employers are seeking and are available to provide career advice to support your next move. View our latest accounting & finance roles below.

Search Results

Group Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Eindhoven

Date Posted: 27 June 2019

Een vertrouwelijke opdrachtgever, onderdeel van een vooraanstaande PE partij is op zoek naar een ambitieuze Group Business Controller. Ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving waarbij je alle facetten van een organisatie ziet en op directieniveau strategisch adviseert? Reageer dan vandaag nog!
Manager Accounting

Salary: bonus

Location: Amsterdam

Date Posted: 27 June 2019

Voor een van de snelst groeiende recruitment organisaties van Nederland ben ik op zoek naar een Manager Accounting. Heb jij ervaring in het aansturen van een team en minimaal 7 jaar werkervaring? Apply now!
Accounting Specialist

Salary: €50,000 - €60,000 per year

Location: Breda

Date Posted: 27 June 2019

Een snelgroeiende internationale organisatie in de omgeving van Breda is op zoek naar een Accounting Specialist. In deze brede accountingfunctie ben je de rechterhand en sparringpartner van de Finance Manager. Het spectrum vanaf complexe boekingen tot en met de maandafsluiting en bijbehorende rapportages valt onder jouw verantwoordelijkheden. Zoek je naar een uitdagende functie in een complexe internationale structuur met meer dan 190 entiteiten? Reageer dan vandaag nog!
International Internal Auditor

Salary: Car

Location: Eindhoven

Date Posted: 27 June 2019

Do you want to contribute to a greener tomorrow? And be responsible for the execution of financial-, operational- & SOX compliance audits? For this international Internal Audit role you'll be a business partner working on optimizing the organizations' high standards. Interested and love to travel worldwide? Apply today and let's get in touch!
Group Financial Controller

Salary: €75,000 - €95,000 per year

Location: Rotterdam

Date Posted: 27 June 2019

Voor een toonaangevende projectorganisatie in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Group Financial Controller. Een mooie positie voor een (senior) manager van een big4 kantoor die de overstap wil maken naar het bedrijfsleven bij een grote en complexe organisatie.
Assistent Controller

Salary: Negotiable

Location: Amsterdam

Date Posted: 26 June 2019

Is voetbal jouw passie en vind jij AFC Ajax de mooiste club van Nederland? Heb je altijd voor deze club willen werken, maar wilde je toch liever je carrière voortzetten in de finance in plaats van als voetbalspeler? Ben jij daarnaast bij voorkeur WO opgeleid en heb jij minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan bij een groot accountantskantoor? Dan is het nu je kans om voor je geliefde club te werken! Lees snel verder.
Area Controller

Salary: Negotiable

Location: Dordrecht

Date Posted: 26 June 2019

Voor een internationale marktleider op het gebied van engineering, projecten en aannemerij zoeken wij een ambitieuze, energieke en daadkrachtige Area Controller ("future CFO potential").
FP&A Analyst

Salary: €60,000 - €65,000 per year

Location: Noord-Brabant

Date Posted: 26 June 2019

For our client Fokker Elmo in Hoogerheide I am looking for an FP&A Analyst. Would you like to be part of one of the world's leading suppliers in the aerospace and defense industry? Contact me today!
Corporate Finance - Manager

Salary: Competitive

Location: Utrecht

Date Posted: 26 June 2019

Hoe zou het zijn om als 'Corporate Finance' Manager aan de slag te gaan bij Strukton Integrale Projecten in Utrecht? In deze Corporate Finance rol heb jij een dosier projecten (10-100+ miljoen per stuk) onder jouw beheer. De rol is een combinatie van Corporate Finance / Business Control (50%) en Financial Control (50%). In deze mooie Corporate Finance rol ben je veel in contact met Externe Stakeholders (banken, financiers, equity partijen). Interesse? Lees meer:
Finance Manager

Salary: Competitive

Location: Schiphol-Rijk

Date Posted: 26 June 2019

Hoe zou het zijn om aan de slag te gaan als Finance Manager bij deze vooraanstaande (beursgenoteerde) internationale projectorganisatie? Locatie Schiphol-rijk. Je stuurt 5 mensen aan en tilt de AO/IC naar het volgende niveau; zowel op het gebied van People Management als Processen. Je bent een stakeholder voor iedereen in de organisatie. Interesse? Lees meer: