nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Customer Operations

Elke verkoop telt, en elke verkoopprofessional telt mee

Bij Robert Walters erkennen we de cruciale rol die customer operations teams spelen bij het vormgeven van de klantervaring en het stimuleren van zakelijk succes. Hoe jouw dagelijkse inspanningen voor servicekwaliteit en het opbouwen van relaties jouw werkgever gedenkwaardig maken.  

Wij nemen de tijd om inzicht te krijgen in jouw vaardigheden, ervaring en ambities, zodat we een omgeving kunnen vinden waarin jij je kunt ontplooien. We hebben een breed scala aan klantenservice- en IT-ondersteuningsfuncties beschikbaar bij allerlei soorten bedrijven in heel Nederland. 

Werk met ons samen en benut kansen binnen de klantenservice. 

Maak kennis met onze Customer Operations experts

Bao-han Nguyen

Bao-han Nguyen

Customer Operations, Amsterdam

Met haar focus, enthousiasme en scherpe inschattingsvermogen weet Bao-Han feilloos de beste match te maken.

Marco Panebarco

Marco Panebarco

Customer Operations, Rotterdam

Marco heeft een scherp oog voor kansen en is met zijn positieve, energieke instelling een plezier om mee te werken. 

Cv uploaden

Laten we kennismaken! Stuur ons je cv

 

Met een master Criminologie op zak startte Tobias Bijman zijn carrière als CDD-analist. Na drie jaar bij grootbanken te hebben gewerkt, was het tijd voor een kleinere organisatie.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Ellen Euverman is haar hele leven al bezig met cijfers. Na diverse finance banen en een sabbatical in het buitenland (Santa Barbara, Californië)  koos ze voor een carrière  als CFO.

Nieuwe vacatures

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrière-advies

Alles bekijken

10 tips voor een sterk customer service team

Een ijzersterk customer service team is de drijvende kracht achter menig succesvol bedrijf. Klanten verwachten direct antwoord te krijgen op hun vragen en willen gemakkelijk contact kunnen opnemen met de organisatie via Whatsapp, LinkedIn, Instagram of telefoon. Om te kunnen voldoen aan deze hoogges

Lees meer

'Quiet quitters’ op de werkvloer: 5 preventietips

Wie actief is op TikTok heeft de hashtag #quietquitting vast weleens voorbij zien komen. Als gevolg van langdurig thuis of hybride werken, zijn sommige werknemers minder betrokken bij hun werkgever. In combinatie met de toenemende behoefte aan een goede werk-privébalans, heeft dit ervoor gezorgd dat

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.