nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €3,700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 juli 2024

Over het Bedrijf: Wij zijn een toonaangevende speler in de logistieke sector met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. We streven naar het leveren van uitstekende diensten en het verbeteren van de efficiëntie van de supply chain processen van onze klanten.
Vacature opslaan

Salaris: €4,000 - €5,000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 juni 2024

Ben jij klaar om de financiële motor van een toonaangevend bedrijf in de automotive branche draaiende te houden? Wil je werken in het hart van Rotterdam en je carrière een stevige versnelling geven? En heb jij ervaring als General Ledger Accountant? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €4,200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 juni 2024

Our client is seeking a quality specialist to join their team in Amsterdam. This role offers the opportunity to take responsibility for implementing an effective Quality Management System & Process compliance, manage cross-functional process improvement projects and system integration between different functions. Keywords: Quality Management within procurement, Process Compliance, Cross-functional Process Improvement, System Integration, Quality Assurance The successful candidate will also be involved in supporting coordination with the Global Quality unit and integration of Global Procedures and Guidelines.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 juni 2024

Our client is seeking an Interim Senior Quality Specialist to join their team in Amsterdam. This role offers the opportunity to take responsibility for implementing an effective Quality Management System & Process compliance, manage cross-functional process improvement projects and system integration between different functions. Keywords: Quality Management, Process Compliance, Cross-functional Process Improvement, System Integration, Quality Assurance
Vacature opslaan

Salaris: €2,500 - €3,000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 juni 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Werkstudent Douane- en Accijnsmedewerker in de Energy sector? Zit jij momenteel in je 3e- of 4e-jaars studie en ben jij op zoek naar een bijbaan van 16-32 uur per week? Spreek jij naast Nederlands ook vloeiend Engels en heb jij de nodige kennis (of interesse) o.g.v. douane en accijns? Dan ben ik op zoek naar jou!
Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €3,800 per month

Locatie: South Holland

Datum gepost: 24 juni 2024

Ben jij een logistieke held met een hart voor klantenservice? Wil jij schitteren bij een toporganisatie in de Botlek? En ben jij de ervaren pro die ons team naar een hoger niveau tilt? Lees dan snel verder! De Rijke Group, opgericht in 1945, is een pionier in de logistieke sector. Met onze filosofie van 'accelerating value' blijven wij onze klanten voor op de markt. Wij voegen waarde toe binnen de supply chain door elk proces nauwkeurig te beheren en onze diensten hierop af te stemmen. De Rijke Group organiseert de volledige logistieke keten van A tot Z en ontzorgt haar klanten volledig, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Sluit je aan bij een innovatief en dynamisch team dat continu streeft naar perfectie! Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gedreven en klantgerichte Customer Service Medewerker die ons team in de Botlek komt versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bieden van uitstekende service aan onze klanten, het coördineren van logistieke processen en het oplossen van klantvragen en -problemen.
Vacature opslaan

Salaris: €3,300 - €4,100 per month

Locatie: Ridderkerk

Datum gepost: 24 juni 2024

Onze opdrachtgever is een van 's werelds toonaangevende aanbieders van geavanceerde materiaalsoplossingen die een betere en duurzamere toekomst vormgeven. Het bedrijf ontwikkelt siliconen, siliconenproducten en koolstofoplossingen door natuurlijke grondstoffen, hernieuwbare energie en menselijke vindingrijkheid te combineren. We zijn op zoek naar een kandidaat om de functie van Customer Support Representative te vervullen op ons kantoor in Ridderkerk.
Vacature opslaan

Salaris: €4,000 - €5,000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 juni 2024

Onze opdrachtgever is een marktleider in de muziekinstrumentenindustrie, bekend om onze innovatie, kwaliteit en vakmanschap op het gebied van gitaren. Met een sterke focus op duurzaamheid en muziekeducatie, streven zij ernaar om de muziekbeleving wereldwijd te verbeteren. Ter uitbreiding van hun operaties en om internationale groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een ervaren Specialist Douane Entrepot & Logistiek.
Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €3,800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 juni 2024

Ben jij een communicatieve alleskunner die energie krijgt van klantcontact? Heb je een talent voor talen en wil je deel uitmaken van een dynamisch en internationaal team? En ben jij woonachtig in Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever die actief is in de chemical branche zijn wij op zoek naar een gedreven en klantgerichte Customer Service Specialist. Wij zijn een internationaal toonaangevend bedrijf met vestigingen en klanten wereldwijd. Werken bij ons betekent deel uitmaken van een wereldwijde gemeenschap van professionals die samenwerken aan de chemie van morgen. In deze uitdagende rol ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en zorg je ervoor dat hun behoeften en vragen op een professionele en efficiënte manier worden afgehandeld.
Vacature opslaan

Salaris: €2,700 - €3,700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 juni 2024

Gedreven Declarant omgeving Amsterdam Gezocht! Ben jij een ervaren Declarant die klaar is voor een nieuwe uitdaging in de dynamische wereld van logistiek en supply chain? Wij hebben een spannende kans voor jou om jezelf verder te ontwikkelen en te excelleren in een bedrijf dat wereldwijd actief is.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.