nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Procurement vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €60,000 - €80,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Looking for a challenging job as a buyer at a growing company!?
Vacature opslaan

Salaris: €80,000 - €90,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 november 2023

Een diverse en uitdagende werk omgeving? Een waar je samen werkt met een groot team aan Inkoop profesionals? Dan is deze rol iets voor jou! Een rol voor enthusiaste Senior Inkopers met ervaring op het gebied van EU-Aanbesteding
Vacature opslaan

Salaris: €70,000 - €80,000 per jaar + o.b.v. 36 uur

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 6 november 2023

RET zoekt een inkoper voor de infrastructuur. In een enthousiast team is ruimte voor versterking voor de investeringen in de vloot. De investering komt vanuit de wens tot groei en verduurzaming. Interesse? Lees snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €80,000 - €90,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 november 2023

Ben jij als senior Inkoper de aangwezen persoon voor ons team? Samen met een deskundig inkoopteam aan de slag met de nieuwste inkooptechnieken? Volop mogelijkheden voor innovatie? Mogelijkheden om te groeien binnen jouw vakgebied en binnen de organisatie? Dit is allemaal mogelijk bij de RET! Interesse? Lees dan snel verder.
Vacature opslaan

Salaris: €80,000 - €90,000 per year + Free travel with RET

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 november 2023

Het beste openbaarvervoerbedrijf van Nederland wordt je niet zomaar. Dat vergt professionals met een flinke drive om de afdeling Supply Chain Management en Category Management op de kaart te zetten. Hoe? Nee, wie! Jij als senior inkoper bent de aangwezen persoon om dit mogelijk te maken samen met het deskundige inkoopteam. Interesse? Lees dan snel verder.
Vacature opslaan

Salaris: €100,000 - €120,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 oktober 2023

Voor een grote logistieke organisatie op de Maasvlakte zoek ik een manager inkoop, in deze rol ben je verantwoordelijk voor een team van 2 buyers, met een spend van >30 mln. Interesse? Lees dan snel verder.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.