nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Procurement & supply chain vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €5,000 - €6,000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 juni 2024

Voor een Rotterdamse club met oog op maatschappelijke impact, gevestigd in de Botlek, zijn wij op zoek naar een Operationeel Inkoper. De praktische mentaliteit binnen het bedrijf zorgt voor een levendige werkomgeving waar flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast dragen de familiaire sfeer en korte communicatielijnen bij aan een gemakkelijke en directe samenwerking, wat leidt tot een betrokken werkomgeving. Spreekt deze cultuur jou aan, heb je al ervaring als inkoper en heb je technische kennis? Lees dan gauw verder!
Vacature opslaan

Salaris: €16 - €18 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 juni 2024

Wil jij als ambitieuze student een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst? Ben je gepassioneerd over Supply Chain en wil je praktijkervaring opdoen bij een vooraanstaand energiebedrijf? Dan is dit jouw kans!
Vacature opslaan

Salaris: €2,700 - €3,000 per month

Locatie: Pijnacker-Nootdorp

Datum gepost: 11 juni 2024

Onze organisatie is wereldwijd marktleider in procesverwarming. Dit hebben we bereikt door een betrouwbare partner voor onze klanten te worden. Waar ook ter wereld, bedrijven weten dat ze altijd op ons kunnen rekenen voor op maat gemaakte en uitgebreide oplossingen voor al hun verwarmingsbehoeften. Om ons salesteam te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Inside Sales Representative voor ons kantoor in Pijnacker!
Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €3,600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 juni 2024

Ben jij een ervaren Customer Service Specialist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een internationaal bedrijf in Rotterdam? Houd jij van een dynamische rol binnen een snel opererend bedrijf? Kan jij goed schakelen met zowel externe als interne klanten en houd jij je hoofd altijd koel? Dan ben ik op zoek naar jou!
Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €3,500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 juni 2024

Ben jij graag de schakel tussen klanten en onze supply chain oplossingen? Ben jij gedreven en word je enthousiast van verbeteringen en optimalisatie? Werk je graag in teamverband waarbij je samenwerkt met andere supply chain analisten maar ook collega's van andere afdelingen? Weet jij daarbij ook nog anderen te overtuigen en ben je analytisch ingesteld? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €3,800 - €4,800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 juni 2024

Voor een internationaal opererende logistieke dienstverlener, zijn wij per direct op zoek naar een teamlead voor de Export- en Importafdeling. Kun jij een goede communicatie waarborgen tussen de operationele afdeling en de front office in Rotterdam? Ben je analytisch en houd je van een pragmatische aanpak? En kun je er daarnaast voor zorgen dat de operationele processen continue verbeterd worden? Dan ben jij de Freight Operations Lead waar wij naar op zoek zijn!
Vacature opslaan

Salaris: €80,000 - €95,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 4 juni 2024

For a growing organisation in manufacturing in the renewables industry, I am looking for a strategic buyer. In this role you will be reporting directly to the CFO and developing a strategic approach of procurement.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.