nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Sales support vacatures

Robert Walters heeft een uitgebreid aanbod van sales support vacatures in Nederland, zowel tijdelijk als vast. We kennen de arbeidsmarkt, weten wat werkgevers willen en hoe we jou vooruit kunnen helpen in je carrière. Bekijk onze sales support vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €3,600 per maand

Locatie: Nieuwegein

Datum gepost: 12 juli 2024

Voor een marktleider in financial lease zijn wij op zoek naar sales adviseurs die het leuk vinden om een brug te slaan tussen zzp'ers en banken. Het complexe financieren versimpelen, daar zul jij aan bijdragen! Als sales adviseur krijg je warme leads binnen van zzp'ers die hun interesse tonen in het zakelijk leasen van een auto. Als Sales Adviseur creëer jij het klantcontact en zorg je er voor dat deze wordt omgezet in een leaseovereenkomst. Naast een goed basis salaris (zie onderaan), kan je ook nog rekenen op mooie bonussen! De energie die jij erin stopt, wordt uiteindelijk ook uitbetaald!
Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €3,500 per maand

Locatie: Almere

Datum gepost: 12 juli 2024

Voor een bedrijf gevestigd in Almere, ben ik op zoek naar een ervaren Sales Support Medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van organisatorische en administratieve ondersteuning van de Key Accountmanager(s), zodat er een optimale dienstverlening wordt gerealiseerd naar de klanten. Als Sales Support Medewerker ben je de spil in het web binnen de organisatie, maar ook het aanspreekpunt voor klanten bij operationele vragen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €3,800 per month

Locatie: South Holland

Datum gepost: 1 juli 2024

Heb jij recent je Bachelor behaald en wil jij graag starten in een Proces Imporovement positie waarbij zowel analytische als communicatieve vaardigheden van belang zijn? Ben jij een gedreven professional met ervaring in de olie- en gasindustrie? Heb je een passie voor procesoptimalisatie en klanttevredenheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €3,500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 juni 2024

Ben jij iemand die altijd klaarstaat om (internationale) klanten te helpen? Heb je een passie voor het oplossen van problemen en haal jij je energie uit het oplossen van complexe vraagstukken? Spreek jij naast Nederlands ook vloeiend Engels (en eventueel meerdere talen)? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature opslaan

Salaris: €3,000 - €4,000 per month

Locatie: South Holland

Datum gepost: 24 juni 2024

Ben jij een gedreven teamspeler met een passie voor sales en klantenservice? Wil je werken in een dynamische omgeving waarin jouw bijdrage echt het verschil kan maken? En ben jij woonachtig in Rotterdam? Lees dan snel verder! Als Inside Sales Medewerker in de retail industrie ben jij de schakel tussen ons verkoopteam en onze gewaardeerde klanten. Je staat klaar om klanten te ondersteunen bij hun vragen, orders en offertes. Met jouw enthousiasme en toewijding zorg je voor een uitstekende klantbeleving en draag je bij aan het realiseren van onze verkoopdoelstellingen.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.