HR vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal HR rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke Human Resources vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor HR hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €70 - €85 per hour

Locatie: Breda

Datum gepost: 23 maart 2023

Momenteel ben ik op zoek naar een Interim HR Business Partner in de regio van Breda. Heb je meerdere jaren ervaring in een HR gerelateerde rol? Ben je op zoek naar een opdracht op ZZP-basis? Ben je vanaf half Mei? Lees dan gerust verder.

Salaris: €60,000 - €80,000 per annum

Locatie: Heerlen

Datum gepost: 17 maart 2023

Heb je al de nodige HR-kennis opgedaan en ben je klaar voor stap in je carrière? Heb jij kennis van de Nederlandse (en bij voorkeur Belgische) HR wet- en regelgeving? En kan jij goed samenwerken met verschillende stakeholders? Dan ben ik wellicht op zoek naar jou!

Salaris: €4,500 - €6,000 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 9 maart 2023

Ben jij een ambitieuze HR professional die graag samenwerkt in een team om de werving, ontwikkeling en betrokkenheid van teamleden te verbeteren? Hou je van de dynamiek tussen het adviseren en het leiden van een projecten? Ben jij daarnaast fulltime (40 uur per week) beschikbaar? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 1 maart 2023

Ecorus groeit, waardoor het HR-team aan versterking toe is! Er is ruimte voor een ervaren HR-adviseur die met het HR team de HR strategie verder uitzet, proactief allerhande HR-vraagstukken oppakt en zich herkent in de kernwaarden van Ecorus: één team, impact maken en persoonlijke ontwikkeling. Vind je het een mooie uitdaging een rol te spelen bij de ambities van een duurzaam bedrijf? Dan is dit jouw kans om het HR-team te komen versterken en zo mee te bouwen aan onze reis naar 100% duurzame energie!

Salaris: €4,500 - €6,000 per month

Locatie: Roermond

Datum gepost: 23 februari 2023

Voor een internationale organisatie in de Retail, gevestigd in Roermond, zijn we op zoek naar een flexibele en positieve HR Business Partner. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle processen en HR gerelateerde zaken op de site. Je bent een sparringpartner en werkt nauw samen met alle HR collega’s. Wil jij het verschil maken, je mouwen op te stropen en als zelfstarter diverse zaken eigen te maken? Lees dan snel verder.

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 30 januari 2023

Heb je al de nodige HR-kennis opgedaan en ben je klaar voor je tweede of derde stap in je carrière? Voor het HR team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior HR Business Partner die ervaring heeft op alle gebieden die gerelateerd zijn aan het human resources vakgebied. Ben je geïnteresseerd om de volgende stap in je carrière te maken? Dan ben jij misschien degene die we zoeken!