Interim vacatures 

»

Salary survey 

»

Welke voordelen biedt het werken op interim basis?

De huidige situatie op de arbeidsmarkt maakt het een goed moment om te beginnen als interim professional. Het werken op interim basis biedt veel voordelen. Als interim professional heb je veel flexibiliteit, meer controle over je work-life balance en de mogelijkheid om meer te gaan verdienen. Het opgeven van een vast contract is natuurlijk spannend, en iets om goed over na te denken.

Download de interim startersgids

In onze vernieuwde gids voor startende interim professionals hebben we enkele voordelen en risico’s van werken op interimbasis voor je op een rij gezet. Ook maken we overzichtelijk welke stappen je moet zetten om als interimmer te beginnen. We geven je tips voor het schrijven van een interim cv, leggen uit hoe je je tarief kunt vaststellen en hoe je aan nieuwe interim opdrachten kunt komen. Daarnaast hebben we nieuwe hoofdstukken toegevoegd met inzichten van een recruitment consultant gespecialiseerd in interim werving, de ervaringen van een interim professional en een overzicht van de meest recente wetgeving met betrekking tot het inhuren van interim professionals. 

Je kunt de gids voor startende interim professionals gratis downloaden via het formulier hiernaast.

Welke mogelijkheden biedt interim voor jou?

Robert Walters is gespecialiseerd in de bemiddeling van interim professionals binnen accounting & finance, banking & financial services, finance in de zorgsector, legal, procurement en tax.

Wij hebben bij elk van onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam een team van recruitment consultants die zich volledig richten op de werving voor interim posities. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het werken als interim professionals in jouw functie en regio? Neem contact met ons op via netherlands@robertwalters.com of tel. 020 644 4655. Wij zorgen ervoor dat je een consultant te spreken krijgt die de interim markt- en vakkennis bezit die aansluit op uw situatie.