nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Dringend behoefte aan personeel? Direct Start biedt uitkomst

 

 

U heeft het vast wel eens meegemaakt: Een financieel medewerker, receptionist of PA wordt ziek, net binnen een drukke periode zoals een maandafsluiting. 

Deze situatie is simpel op te lossen: Robert Walters kan snel een geschikte vervanger regelen en biedt u de mogelijkheid om de voorgestelde kandidaat een dag op proef te laten werken, zonder dat dit kosten voor u meebrengt.

Na een korte introductie van de kandidaat, zal hij of zij gedurende 4 uur proefdraaien in uw organisatie. Dit geeft beide partijen de kans om te evalueren of het de geschikte persoon is voor de functie.

Indien de kandidaat geschikt is voor de functie, dan doen wij het nodige om hem/haar zo snel mogelijk te laten starten in uw bedrijf.

Voldoet de kandidaat toch niet aan de verwachtingen, dan worden de 4 gewerkte uren ook niet in rekening gebracht. Bovendien zal Robert Walters een andere kandidaat voorstellen die aansluit op de vereisten.

Alle kandidaten die wij voorstellen zijn uitgebreid door ons geinterviewd. Tevens zijn deze kandidaten getest op de essentiële vaardigheden en zijn wij hun referenties nagegaan. 

Meer informatie?

Voor meer informatie, neem contact op met onze recruitment specialisten via netherlands@robertwalters.com of tel. +31 (0) 20 644 4655.  

Share this article

Related Solutions

Sign up for job alerts
Salary Survey
Career Advice
Global Get In Touch

Global Lorem IpsumLorem IpsumLorem IpsumLorem IpsumLorem IpsumLorem IpsumLorem Ipsum Lorem Ipsum

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.