nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Wft-gecertificeerde kandidaten binnen 2 weken | Robert Walters

 

 

Kandidaten vinden die in het bezit zijn van een wft-certificaat: het is bijna niet te doen. Toch kunnen financiële instellingen niet zonder hen: een wft-certificering is namelijk verplicht om financieel advies te mogen geven. Robert Walters biedt kandidaten sinds een aantal maanden de mogelijkheid om binnen twee weken gratis een wft-certificaat te halen. Dit betekent dat financiële instellingen binnen zeer korte tijd nieuwe acceptanten, hypotheek- en verzekeringsadviseurs en klantenservicemedewerkers kunnen verwelkomen.  

Het concept: 2-daagse cursus op locatie

De wft-cursus duurt normaal gesproken meerdere weken – er staan 50 studieuren voor - en wordt online gevolgd. Via Robert Walters volgen kandidaten de cursus in twee dagen op locatie, en leggen daarna het examen af. Zodra zij het examen gehaald hebben stellen wij hen voor aan opdrachtgevers in de financiële sector. 

Robert Walters heeft een dergelijk wft-traject in het verleden al meerdere malen uitgevoerd. Zo behaalden eerder dit jaar veertig kandidaten met klantenservice ervaring binnen twee weken een wft-certificaat, waarna zij direct aan de slag gingen bij een grote verzekeringsmaatschappij.  

Aanvullende certificering 

Zolang kandidaten via Robert Walters werken kunnen zij zich verder blijven ontwikkelen via de Robert Walters Academy. Ze kunnen aanvullende wft-certificaten behalen, of zich specialiseren in één domein en daar relevante cursussen voor volgen. Werkgevers profiteren daarvan mee, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.  

Meer weten?   

Voor meer informatie, neem contact op met onze recruitment specialisten via netherlands@robertwalters.com of tel. +31 (0) 20 644 4655.  

 

Share this article

Related Solutions

Sign up for job alerts
Salary Survey
Career Advice
Global Get In Touch

Global Lorem IpsumLorem IpsumLorem IpsumLorem IpsumLorem IpsumLorem IpsumLorem Ipsum Lorem Ipsum

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.