nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Waarom werken via Robert Walters?

Bij Robert Walters hechten we veel waarde aan het contact met onze kandidaten. We zijn trots op onze service. Ons imago is dat van een gespecialiseerde en professionele organisatie.

Onze consultants zijn specialisten in hun werkgebied en helpen graag bij het realiseren van jouw ambities. Zij doen dit door het onderhouden van persoonlijk contact en door je eerlijk te informeren over jouw kansen op de arbeidsmarkt. 

De voordelen op een rij

  • Afwisselende opdrachten
  • Ervaring opdoen bij verschillende werkgevers
  • Intensieve begeleiding door onze consultants
  • Kosteloos trainingen en workshops volgen via de Robert Walters Academy

Begeleiding

Zit je via ons in een procedure, dan zullen wij jou stap voor stap begeleiden. Van tips voor je cv tot het beantwoorden van sollicitatievragen.  

In het eerste gesprek met ons zullen wij aandacht besteden aan hoe jij je ambitie kunt vertalen naar realistische kansen. Voordat je naar een sollicitatiegesprek gaat, zullen wij je helpen in de voorbereiding om je kansen te vergroten om de baan daadwerkelijk te krijgen. Wij communiceren open en duidelijk en voorzien je van eerlijke feedback, zowel vanuit de opdrachtgever als vanuit jouw Robert Walters consultant.

Robert Walters Academy

In ieder vakgebied geldt: een goede basis is essentieel wanneer je carrière wilt maken. In samenwerking met diverse erkende leerbedrijven zoals NTI Zakelijk, Markus Verbeek Praehep en ARTRA bieden wij onze werkende kandidaten gecertificeerde trainingen en volledige opleidingen aan. Dit gebeurt via trainingssessies bij ons op kantoor en sinds kort ook via ons e-Learning platform. Alle testen en trainingen vallen binnen onze specialismen: finance, banking & financial services, secretarial & business support, supply chain en IT. Lees meer over de Robert Walters Academy.

Heldere communicatie

Meer weten over werken via Robert Walters? Lees onze FAQ. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust en neem contact met onze recruitment specialisten via  netherlands@robertwalters.com of tel. +31 (0) 20 644 4655.  

Deel dit artikel

Links

Op zoek naar iets nieuws?
Salary Survey
Carrièreadvies
Neem contact met ons op

Laat je adviseren door een van onze consultants

Gerelateerde informatie

Bekijk alle inhoud

Werken via Robert Walters: hoe 'werkt' dat in de praktijk?

Ga je binnenkort afstuderen of heb je net je diploma op zak? Dan denk je er waarschijnlijk niet direct aan om je te laten bemiddelen door een recruiter. Toch kan dit heel voordelig zijn. Wiebke Kleve werkt al ruim vijf jaar als recruitment consultant bij Robert walters en vertelt je graag hoe werken

Lees meer

FAQ: Werken via Robert Walters

Heb je besloten om je bij ons in te schrijven? Hier lees je wat je kunt verwachten van het intake gesprek met één van onze consultants. Misschien sta je al ingeschreven en heb je een baan via ons gevonden. Dan vind je hier alle informatie om jouw (eerste) opdracht via Robert Walters soepel te laten

Lees meer

Een succesvol sollicitatiegesprek - De volledige interviewgids

Wij zijn inmiddels meer dan 30 jaar specialist op het gebied van recruitment, dus we weten precies wat je moet doen om goed voorbereidt een sollicitatiegesprek in te gaan. Met de kennis en expertise van onze recruitment consultants hebben wij deze gids ontwikkeld die je stap voor stap begeleiden in

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.