Private client tax vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke private client tax vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze private client tax vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Financial Controller

Salaris: €50000 - €60000 per year

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 21 februari 2017

Ben jij op zoek naar een internationale werkomgeving als tweede stap in jouw carrière, om de basis te leggen voor een (internationaal) groeipad binnen de financiële kolom van een Fortune 500 bedrijf? De mogelijkheden zijn er, als jij diegene bent die dit bedrijf verder gaat brengen door jouw scherpe financiële analyses en kennis van accounting en consolidatie.
Unitmanager Control

Salaris: €78000 - €88000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 17 februari 2017

Ben jij de inspirerende manager die zijn medewerkers meeneemt in de verandering en als concern controller een actieve inhoudelijke bijdrage levert aan de ontwikkelingen van de Haagse Hogeschool? De functie Unitmanager control maakt onderdeel uit van de Dienst Bedrijfsvoering en Control. Binnen deze functie rapporteer je aan de directeur Bedrijfsvoering & Control.
Financial Controller

Salaris: €55000 - €65000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Ben jij een vakinhoudelijk sterke Financial Controllen en beschik je over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij als Financial Controller aan de slag bij een sterk groeiende organisatie in de regio Rotterdam en een actieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie?
Manager Decentrale Zorgadministratie

Salaris: €2900 - €3735 per month

Locatie: Leiden

Datum gepost: 15 februari 2017

Voor GGZ Rivierduinen zijn wij op zoek naar een manager decentrale zorgadministratie. Jouw grootste taak is het leiding geven aan de medewerkers zorgadministratie. In het dynamische zorglandschap waarbij een grote verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden wordt gevraagd is GGZ Rivierduinen op zoek naar een ervaren manager. De organisatie heeft meerdere verandertrajecten achter de rug waardoor ze op zoek zijn naar iemand die helpt met het opbouwen van het team.
Senior Financial Controller

Salaris: €65000 - €75000 per year

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 14 februari 2017

Ben jij Manager binnen een accountantskantoor of controller in een internationale organisatie? Fungeer jij graag als rechterhand van de CFO? Lees dan verder!
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Reeuwijk

Datum gepost: 14 februari 2017

Stuur jij graag vanuit financieel oogpunt aan, ben je graag ‘on the road’ en zet jij complexe data om in begrijpelijke taal? Reageer dan nu op deze mooie vacature.
Business Control Manager: Relocation to Ethiopia

Salaris: €70000 - €80000 per year + Expat pack

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 13 februari 2017

Habesha Breweries (60% owned by Bavaria) is recruiting for one of the most senior Finance positions in the company. Are you experienced in setting up Business Control from the ground up? Looking for a fast paced environment like the dynamic world of FMCG? And are you willing to venture to Ethiopia for an Expat period of 3 years? Take up the challenge and apply now!
Business Controller

Salaris: €60000 - €68000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 10 februari 2017

Voor het ROC Zadkine zijn wij op zoek naar een proactieve Business Controller. Deze functie valt onder de afdeling Finance, Planning & Control (FP&C). FP&C wordt ingezet voor zowel de administratie, de financial en business control als advisering en ondersteuning van College van Bestuur, onderwijsclusters en ondersteunende diensten.
Manager RA - Potentiële MBI kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 februari 2017

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Stroeken Rossieau je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!
Manager Audit, Reporting & Compliance -Potentiële MBI-kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 februari 2017

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Global Forward je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!