Private client tax vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke private client tax vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze private client tax vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Financial Planner/Analist

Salaris: €45000 - €53000 per year

Locatie: Oss

Datum gepost: 5 december 2016

Ben jij op zoek naar een brede verantwoordelijk in een Finance/Accounting omgeving binnen een internationale werkomgeving? Voor B. Braun ben ik op zoek naar een gedreven professional die zich vanuit kennis van Accounting en analytische sterkte kan opstellen als business partner. Ben je op zoek naar een tweede of derde carrièrestap in de omgeving van Oss? Dan zou dit een uitgelezen kans kunnen zijn!
Business Controller

Salaris: €45000 - €55000 per annum

Locatie: Breda

Datum gepost: 2 december 2016

Ben jij toe aan je tweede carriere stap binnen finance en ben je een Business Controller in hart en nieren? Wil jij werkzaam zijn als financieel sparringspartner voor de salesorganisatie van een bekend (fris) drankenmerk?
Kandidaat notaris Corporate

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een kandidaat notaris corporate met minimaal 4 jaar ervaring.
Senior IFRS Advisor

Salaris: Competitive

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 28 november 2016

Are you a chartered accountant, an expert in IFRS and do you want to fulfill a crucial role as Senior IFRS Advisor for our client? We are currently recruiting a Senior IFRS Advisor for the world’s leading, independent provider of geo-intelligence: Fugro.
Manager Corporate FP&A

Salaris: Competitive

Locatie: Boxtel

Datum gepost: 25 november 2016

Ben jij een ambitieuze kandidaat die het overzicht houdt, mensen enthousiasmeert en pro-actief verbeteringen signaleert en oppakt? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische werkomgeving waar continu verbeteren hoog op de agenda staat? Dan zou deze managementfunctie binnen Corporate Group Control bij Vion absoluut de benodigde uitdaging bieden.
Professional support lawyer Corporate

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een Professional support lawyer Corporate.
Professional support lawyer Finance

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een professional support lawyer Finance. Deze rol kan in 4 dagen (32 uur) worden ingevuld.
Professional support lawyer Real Estate

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een professional support lawyer Real Estate. DLA Piper biedt een goed salaris, een leuk team, de mogelijkheid om vier dagen te werken en flexibiliteit.
HR Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 21 november 2016

Wil jij werken voor een internationale speler in de industrie van hightech kabels en systemen voor energie en telecommunicatie in de omgeving Den Haag? Lees dan verder.
Financial Controller

Salaris: €55000 - €75000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij een vakinhoudelijk sterke Financial Controllen en beschik je over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij als Financial Controller aan de slag bij een sterk groeiende organisatie in de regio Rotterdam en een actieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie?