Association of Corporate Counsel lidmaatschap

Association of Corporate Counsel corporate lidmaatschap

Robert Walters werkt samen met ACC om in-house legal counsels te ondersteunen bij hun loopbaanontwikkeling.

In-house legal counsels die via Robert Walters een baan vinden, komen in aanmerking voor een gratis ACC-lidmaatschap van zes maanden, waarvan de kosten normaal gesproken € 350 euro bedragen.

 Om jouw lidmaatschap te activeren kun je een e-mail sturen naar Joyce Toeset, Manager Legal Recruitment bij Robert Walters: joyce.toeset@robertwalters.com.

Over je ACC-lidmaatschap

De ACC biedt je exclusieve tools en informatie die van pas komen in je werk als in-house counsel, zoals:

  • Onderzoek: benchmarks om je op de hoogte te houden van de meest recente trends in de advocatuur.
  • Bibliotheek: duizenden voorbeeldformulieren, best practices en informatiepakketten 
  • ACC Docket: het branchemagazine geschreven door in-house counsels, voor in-house counsels. 
  • Lokale clubs: ACC's lokale clubs bieden de mogelijkheid om te netwerken en kennis op te doen.
  • Educatie: volg online trainingen of vind relevante informatie over juridische en managementonderwerpen allemaal vanuit jouw eigen kantoor. (Gratis om deel te nemen en gratis te ontvangen CLE / CPD)

Leden hebben toegang tot een webcast-serie speciaal ontwikkeld voor beginnende in-house counsels. Je leert hoe je kostbare tijd kunt besparen door te focussen op drie hoofdthema's: Resources, Education en Networks / Connections.

Over de ACC

De Association of Corporate Counsel (ACC) is een internationale vereniging die de algemene professionele en zakelijke belangen behartigt van in-house counsels door middel van informatie, onderwijs, netwerkmogelijkheden en belangenbehartiging.

Ze anticiperen op de behoefte van in-house legal professionals, helpen leden om op efficiënte wijze diensten aan hun zakelijke klanten te leveren en promoten de waarde van in-house services.

Met meer dan 40.000 leden, die in dienst zijn bij meer dan 10.000 organisaties in 85 landen, verbindt het ACC zijn leden met elkaar en stimuleert hun persoonlijke en professionele groei.

Ben je op zoek naar jouw volgende in-house legal rol?

We werken met uitzonderlijke organisaties die hun in-house legal teams willen laten groeien of op zoek zijn naar uitstekende legal professionals die zich graag bij hun organisatie willen aansluiten.

Met ons wereldwijde netwerk zijn we in staat om juridische professionals toegang te geven tot de beste carrièrepaden. We werken met organisaties variërend van grote multinationals tot kleine en middelgrote ondernemingen.

Als je op zoek bent naar een in-house legal rol, kunnen onze consultants je helpen bij het vinden van een passende rol.

Bekijk onze in-house legal vacatures.

Het Robert Walters ACC-programma wordt beschikbaar gesteld aan legal counsels die door Robert Walters voor een in-house rol worden bemiddeld. Huidige ACC-leden komen niet in aanmerking voor het gratis lidmaatschap van zes maanden via het programma.

Als je na 1 januari 2017 door Robert Walters bent ondergebracht, neem dan contact op met Joyce Toeset voor toegang tot je gratis lidmaatschap van zes maanden.

Recruitmentadvies 

»

Carrièreadvies 

»

Werken bij 

»