Robert Walters: ‘International Recruitment Company of the Year’

7/11/2013


Werving en selectie specialist Robert Walters is uitgeroepen tot ‘International Recruitment Company of the Year’ tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Recruitment International Awards in Londen op 31 oktober 2013.


De organisatie kreeg lof van een panel van onafhankelijke juryleden voor haar slimme diversificatiestrategie en uitstekende internationale carrière management programma. Robert Walters oogstte ook applaus voor haar zwaarbevochten succes bij het ​​openen van nieuwe internationale vestigingen, ondanks de uitdagende economische omstandigheden.

Ook de perfecte uitvoering van Robert Walters sponsoring van de zeer succesvolle Britse en Ierse Lions rugby tour door Australië werd geprezen.

Dit is de tweede keer dat Robert Walters is benoemd tot ‘International Recruitment Company of the Year’. De prijs werd eerder gewonnen in 2010.

Giles Daubeney, Chief Operating Officer van Robert Walters, zegt: “Wij zijn trots op al onze medewerkers, die hebben bijgedragen aan de oprichting van een succesvol, internationaal netwerk van vestigingen in meer dan twintig landen. Deze onderscheiding onderstreept onze geografische diversiteit en bevestigt onze inzet voor het behalen van de hoogste kwaliteits- en integriteitsstandaarden, wereldwijd."

 

Recruitment advies 

Read more »