nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

2023 Europees interim management marktrapport

Kom alles te weten over de Europese interim management markt

 

Ons Europese interim management marktrapport geeft een uitgebreid overzicht van de interim management arbeidsmarkt, organisatorische problemen die interim managers kunnen oplossen en de verwachte kosten voor organisaties in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan.

Evolutie dagtarieven: ons rapport geeft de dagtarieven voor 2023 voor de meest gevraagde interim management opdrachten.

Markttrends: identificeer de topfuncties en industriesectoren die gebruik maken van interim management

Omvang opdrachten: in dit rapport leer je meer over de toegevoegde waarde die interim managers aan jouw organisatie kunnen bieden.

Het rapport is gebaseerd op de analyse van plaatsingen uitgevoerd door onze interim management consultants in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Op zoek naar een interim professional?

Ons interim recruitment team staat voor jou klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van interim professionals binnen general management, finance, banking & insurance, human resources, productie/supplychain & procurement.

Recruitmentadvies

Bekijk alles

Interim professional vaker ingezet vanuit noodzaak, parttime zzp’er wint terrein

Het aantal zzp’ers in Nederland neemt de afgelopen tien jaar gestaag toe. In 2022 waren er 1,2 miljoen Nederlanders met een hoofdbaan als zzp'er; in totaal 12 procent van alle werkenden (bron: CBS). En dit aantal nam ook in 2023 toe. Professionals hechten meer waarde aan flexibiliteit en willen een

Lees meer

Nieuwe wetgeving leidt tot run op IT risk professionals

Op 1 januari 2025 treedt de Digital Operational Resilience Act (DORA) in werking. Deze nieuwe wetgeving heeft als doel om de digitale weerbaarheid van financiële ondernemingen in de Europese Unie te vergroten. Hoewel de inwerkingtreding van DORA nog even op zich laat wachten, is er nu al een toename

Lees meer

Robert Walters zamelt €9.606,- in voor stichting Make-A-Wish

Op vrijdag 27 oktober hebben Robert Walters en Walters People Nederland €9.606,- opgehaald voor stichting Make-A-Wish. De actie was onderdeel van Robert Walters’ jaarlijkse Global Charity Day, waarbij alle vestigingen van Robert Walters en Walters People zich wereldwijd inzetten voor een lokaal goed

Lees meer