nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

2024 Europees interim management marktrapport

Ontdek alles over de Europese interim management markt


Ons Europese interim management marktrapport geeft je een goed beeld van wat er speelt op de interim management arbeidsmarkt. We kijken naar de organisatorische uitdagingen die interim managers kunnen oplossen en wat de verwachte kosten zijn voor organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van interim professionals binnen finance, banking, legal en HR. 

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan.

Wat je kunt verwachten: 

Gemiddelde interimtarieven in 2024: ons rapport geeft inzicht in de dagtarieven voor de meest gevraagde interim management opdrachten.

Markttrends: ontdek de topfuncties en sectoren die gebruik maken van interim management.

Soorten interim opdrachten: leer hoe interim managers waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie.

Dit rapport is het resultaat van de analyses van onze interim management consultants verspreid over Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Op zoek naar een interim professional?

Ons interim recruitment team staat voor jou klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van interim professionals binnen finance, banking & financial services, legal, human resources, tax, treasury en de publieke sector. 

Recruitmentadvies

Bekijk alles

ESG specialist Hasib Sharifzada: ‘Mijn expertise op het gebied van reporting, audit en control kwam goed van pas’  

ESG (Environment, Social & Governance) en de implementatie van Europese richtlijnen voor CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directives) staan bij veel organisaties hoog op de agenda. Dit betekent dat er genoeg kansen zijn voor professionals die zich in dit specialisme willen verdiepen. Juriste

Lees meer

ESG maakt accountancywerk bij de Big Four weer leuk

De Nederlandse Big Four kantoren zijn al lange tijd populaire werkgevers onder jong financieel talent. Toch hadden de kantoren de afgelopen jaren moeite om de achterdeur dicht te houden. Maar ESG brengt daar verandering in, verwacht Rob Steur, gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële profess

Lees meer

Niet-concrete feedback belemmert vrouwen in carrière

Vrouwen ontvangen bijna twee keer zo veel niet-actiegerichte feedback op de werkvloer dan mannen, blijkt uit recent onderzoek van vacaturesoftwarebedrijf Textio. Daarnaast wordt vrouwen vaak niet duidelijk verteld wat zij moeten doen om een promotie te krijgen, wat hun doorgroeimogelijkheden belemme

Lees meer