nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

In deze rol kun je echt iets voor anderen betekenen

Stef de Winter werkt sinds 2021 bij Robert Walters als recruitment consultant binnen de interim finance divisie. Met zijn sales achtergrond is hij een sterke sparringpartner en weet hij iedere keer weer de ideale interim kandidaat te matchen.
Voordat ik door Robert Walters werd benaderd had ik nooit nagedacht over een carrière binnen recruitment. Ik heb hiervoor in de sales gewerkt, onder meer bij een pensioenbank. Toen ik erachter kwam dat recruitment een commerciële insteek heeft, vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Ik werk nu als junior recruitment consultant in een team dat zich focust op finance-vacatures bij financiële instellingen en merk dat mijn eigen achtergrond binnen finance en de bancaire sector helpt om kandidaten goed te begrijpen. Ik weet wat er speelt in de sector en wat professionals in dit vakgebied aanspreekt. Doordat ik een beetje in het hoofd van een kandidaat kan kruipen, weet ik ook goed wat voor rol zij zoeken en wat zij belangrijk vinden in een baan.

Wat ik ook leuk vind aan sales: het aangaan van relaties. In mijn eerdere baan als sales representative bij die pensioenbank heb ik geleerd om helder informatie te verstrekken aan klanten, waarbij je een adviserende rol aanneemt. Dat heeft veel overeenkomsten met het werk van een recruitment consultant: door goed advies te geven kun je in deze rol echt iets betekenen voor een ander door de juiste baan of opdracht voor hem of haar te vinden.   

De cultuur bij Robert Walters is heel dynamisch. Veel mensen kiezen direct na hun studie voor een traineeship binnen recruitment, wat betekent dat er relatief veel jonge mensen werken. Maar er zijn ook genoeg collega's met tientallen jaren ervaring waar ik al veel van heb geleerd. Die openheid en behulpzaamheid zorgen ervoor dat je snel kan groeien in je werk.   

Wat ik zelf wil bereiken? Ik werk nu drie jaar voor Robert Walters en wil graag mijn klantenportefeuille verder uitbouwen. En op de lange termijn lijkt het mij een mooie uitdaging om zelf een team aan te sturen. 

Na het werk ontspan ik door veel te sporten. Ik vind het heerlijk om mijzelf even uit te leven tijdens een potje squash, of in de sportschool. En mocht ik in het weekend tijd hebben en het is lekker weer, dan rijd ik graag een rondje op de motor.  


Nick had er al een hele carriere op zitten als prof voetballer voor hij bij Robert Walters aan de slag ging. Die ervaring kan hij nu goed gebruiken.


Charlotte is moeder van drie jonge kinderen. Ze vertelt hoe zij haar gezin combineert met haar baan als recruitment consultant: 'Het komt goed uit dat thuiswerken bij Robert Walters geen probleem is.' 


Thomas Boerefijn kan zijn ervaring als topsporter uitstekend inzetten bij zijn werkzaamheden als recruitment consultant. Én bij het sporten met collega’s. 

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.