nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

De Robert Walters Academy: alle ins & outs op een rij

Jou aan een baan helpen die naadloos aansluit op je persoonlijkheid, kennis en capaciteiten. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Maar ook nadat we je aan een baan geholpen hebben, blijven we ons graag inzetten om je verder te helpen in je carrière. Zodra je via ons start met een nieuwe baan, krijg je toegang tot de Robert Walters Academy. Via dit online leerplatform kun je meer dan 150 verschillende cursussen en trainingen volgen. Gratis, waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Amber Steijn ontfermt zich over Learning & Development bij Robert Walters, en vertelt je alles wat je moet (en wilt) weten over de Robert Walters Academy.  

Waarom zou je de Robert Walters Academy aanraden aan iedereen die via ons met een baan start?  

‘Als uitzendorganisatie zijn we verantwoordelijk voor jouw loopbaan, en dus ook voor jouw ontwikkeling. Deze verantwoordelijkheid nemen we ook. We willen dat je groeit en investeren in het verbeteren van jouw kennis en skills. Doordat we je steeds beter leren kennen, kunnen we ook steeds beter inschatten welke handvatten jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Kortom: De Academy helpt je het beste uit jezelf te halen. Maar we vragen er wel wat voor terug: inzet.’ 

Hoe werkt de Academy in de praktijk? 

‘Je kunt bij jouw recruitment consultant aangeven dat je een cursus van de Robert Walters Academy wilt volgen. Je kunt van tevoren ons opleidingsaanbod bekijken, zodat je een idee hebt van welke cursussen er zoal zijn. Vervolgens bespreek je jouw behoeftes met de consultant. Wat wil je leren? Hoe lang mag de cursus duren? Hoeveel tijd wil je aan de cursus besteden? En wil je dit digitaal doen of op locatie? 

Nadat we jouw voorkeuren hebben besproken, gaan we op zoek naar de cursus die daar het best bij past. Soms is dat een cursus die niet alleen nieuw is voor jou, maar ook voor ons. Sluiten de opleidingen in ons vaste aanbod niet aan bij jouw wensen? Dan gaan we samen op zoek naar een alternatief.’ 

Voor wie is de Academy bedoeld?

‘We werken samen met verschillende opleiders in Nederland, waardoor we een groot cursusaanbod hebben. Er is voor ieder wat wils. Onze cursussen zijn bedoeld voor iedereen, of je nou net begint met werken of al jaren in het vak zit. Je bent immers nooit uitgeleerd, mits je de ambitie hebt om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden als persoon.’   

Meer informatie  

Heb je nog vragen over de Academy? Bekijk ons opleidingsaanbod. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust en neem contact op met Amber via amber.steijn@robertwalters.com of tel. +31 (0) 20 644 465. Bekijk ook onze vacatures

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.