Account management vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal sales rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke account management vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor account management hieronder.

Zoekresultaten

Account Manager

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een commerciële functie? Zoek je verdieping in je functie en vind jij het leuk om inhoud en commercie te combineren? Vervolg dan jouw carrière in de recruitment consultancy voor finance posities.
Junior Recruitment Consultant

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 februari 2017

Dit is een oproep aan alle (net afgestudeerde) young professionals in de omgeving van Amsterdam. Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een carrière in Recruitment Consultancy?
Recruitment Consultant HR

Salaris: Competitive Package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 februari 2017

Ben jij een commerciële HR-professional in de omgeving van Rotterdam? Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een commerciële functie en wil je je opgedane kennis binnen HR blijven inzetten? Vervolg dan jouw carrière in de recruitment consultancy voor HR posities.
Recruitment Consultant

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 februari 2017

Gezocht: young professionals die op zoek zijn naar een carrière boost! Ben jij sales gedreven, ambitieus, HBO/WO opgeleid en heb je affiniteit met finance? Begeef jij je graag onder professionals en ben jij van nature een netwerker? Het behalen van de targets is iets waar jij door wordt uitgedaagd? Krijg jij energie van een eigen goed gevulde portefeuille runnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Recruitment Consultant Procurement

Salaris: Competitive Package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij een Procurement professional in de omgeving van Rotterdam? Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een commerciële functie en wil je je Procurement-kennis blijven inzetten? Vervolg dan jouw carrière in de recruitment consultancy voor Procurement posities.
Recruitment Consultant Finance

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een commerciële functie? Zoek je verdieping in je functie en vind jij het leuk om inhoud en commercie te combineren? Vervolg dan jouw carrière in de recruitment consultancy voor finance posities. Voor ons snel groeiende kantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een Recruitment Consultant Finance, die middels ons gerenommeerde trainingsprogramma klaar wordt gestoomd voor de dynamische en competitieve wereld van recruitment.