HR jobs

Robert Walters recruits for a number of human resources roles and are able to offer top permanent and contract vacancies across the Netherlands. We have an in-depth understanding of the key skills employers are seeking and are available to provide career advice to support your next move. View our latest HR generalist roles below.

Search Results

HR Manager

Salary: Negotiable

Location: Dordrecht

Date Posted: 17 April 2019

Een gedreven organisatie binnen de publieke sector wil zich onderscheiden in de markt. Wil jij innoveren en impact maken binnen een organisatie en vind je zelfstandig werken een must? Dan is dit een buitenkans!
HR Professional

Salary: Negotiable

Location: Amsterdam

Date Posted: 16 April 2019

Kan jij de veranderingen van HR bijhouden? Houd je van uitdagingen? Ben jij iemand die graag een verschil wil maken binnen een bedrijf? Wil jij opdrachten leiden en een glimlach toveren op het gezicht van de medewerkers? Lees dan verder!
HR Advisor

Salary: Negotiable

Location: Amstelveen

Date Posted: 15 April 2019

Ready for your next step within a growing financial services organization in Amstelveen? For this company I am looking for an hands-on HR advisor that knows how to advise, inspire and challenge management and employees. Are you able to be successful in a fast paced environment? Respond now!
Interim HR Professionals

Salary: €50 - €75 per hour

Location: Amsterdam

Date Posted: 11 April 2019

Voor onze opdrachtgevers hebben wij regelmatig uitdagende interim HR rollen. Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in HR en ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw ontwikkeling als interimmer? Dan kom ik graag met jou in contact!
Medior Organisatieadviseur

Salary: Negotiable

Location: Rotterdam

Date Posted: 11 April 2019

Een toonaangevend accountants- en consultancykantoor in Rotterdam is op zoek naar een commerciele Medior Organisatieadviseur HR. Zoek jij een uitdaging waarbij je je eigen projecten van A tot Z begeleidt en uitvoert? En kun jij die strategische én operationele vertaalslag maken die je opdrachtgever nodig heeft? Lees dan snel verder.
HR Adviseur/Business Partner

Salary: Negotiable

Location: Rotterdam

Date Posted: 02 April 2019

Wij zijn op zoek naar HR specialisten.
HR Business Partner

Salary: Negotiable

Location: Amsterdam

Date Posted: 01 April 2019

Voor deze retailorganisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een ervaren HR Business Partner waar je deel uitmaakt van het MT. Ben jij zelfstandig, gewend om in een dynamische omgeving te werken en een doortastende sparringspartner voor de business? Lees dan verder!
HR businesspartner

Salary: €4,000 - €6,000 per month

Location: Maastricht

Date Posted: 26 March 2019

Ben jij een ervaren HR professional die toe is aan een volgende stap? Ben jij een echte generalist en heb je ervarring in een internationale omgeving? Lees dan verder!
HR businesspartner

Salary: €3,200 - €4,200 per month

Location: Arnhem

Date Posted: 26 March 2019

Heb jij minimaal 5 jaar HR ervaring als adviseur? Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij jezelf verder ontwikkelen als HR-professional? Lees dan verder!
Programma manager Learning & Development

Salary: €5,000 - €6,500 per month

Location: Nieuwegein

Date Posted: 26 March 2019

Wil jij jouw energie inzetten op diverse projecten om de strategie voor DSG te ondersteunen? Voor DSG in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een Programma manager Learning & Development met leiderschap en overtuigingskracht. Ben jij de ondernemende L&D manager die ik zoek? Lees dan snel verder.