Search results

Group Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Eindhoven

Date posted: 27 June 2019

Een vertrouwelijke opdrachtgever, onderdeel van een vooraanstaande PE partij is op zoek naar een ambitieuze Group Business Controller. Ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving waarbij je alle facetten van een organisatie ziet en op directieniveau strategisch adviseert? Reageer dan vandaag nog!
Manager Accounting

Salary: bonus

Location: Amsterdam

Date posted: 27 June 2019

Voor een van de snelst groeiende recruitment organisaties van Nederland ben ik op zoek naar een Manager Accounting. Heb jij ervaring in het aansturen van een team en minimaal 7 jaar werkervaring? Apply now!
Accounting Specialist

Salary: €50,000 - €60,000 per year

Location: Breda

Date posted: 27 June 2019

Een snelgroeiende internationale organisatie in de omgeving van Breda is op zoek naar een Accounting Specialist. In deze brede accountingfunctie ben je de rechterhand en sparringpartner van de Finance Manager. Het spectrum vanaf complexe boekingen tot en met de maandafsluiting en bijbehorende rapportages valt onder jouw verantwoordelijkheden. Zoek je naar een uitdagende functie in een complexe internationale structuur met meer dan 190 entiteiten? Reageer dan vandaag nog!
International Internal Auditor

Salary: Car

Location: Eindhoven

Date posted: 27 June 2019

Do you want to contribute to a greener tomorrow? And be responsible for the execution of financial-, operational- & SOX compliance audits? For this international Internal Audit role you'll be a business partner working on optimizing the organizations' high standards. Interested and love to travel worldwide? Apply today and let's get in touch!
Group Financial Controller

Salary: €75,000 - €95,000 per year

Location: Rotterdam

Date posted: 27 June 2019

Voor een toonaangevende projectorganisatie in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Group Financial Controller. Een mooie positie voor een (senior) manager van een big4 kantoor die de overstap wil maken naar het bedrijfsleven bij een grote en complexe organisatie.
Advocaat Corporate en Financial Litigation

Salary: Attractive package

Location: Utrecht

Date posted: 27 June 2019

Wil jij werken op een unieke locatie in het centrum van Utrecht? Robert Walters is op zoek naar een gedreven procesadvocaat met minimaal 4 jaar ervaring die een hoge kwaliteit van dienstverlening nastreeft en de praktijk verder wil ontwikkelen. Ben jij een geboren litigator en wil jij zelfstandig werken binnen een team van talentvolle procesadvocaten? Lees dan snel verder!
Assistent Controller

Salary: Negotiable

Location: Amsterdam

Date posted: 26 June 2019

Is voetbal jouw passie en vind jij AFC Ajax de mooiste club van Nederland? Heb je altijd voor deze club willen werken, maar wilde je toch liever je carrière voortzetten in de finance in plaats van als voetbalspeler? Ben jij daarnaast bij voorkeur WO opgeleid en heb jij minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan bij een groot accountantskantoor? Dan is het nu je kans om voor je geliefde club te werken! Lees snel verder.
HR Business Partner

Salary: €60,000 - €80,000 per year

Location: Zuid-Holland

Date posted: 26 June 2019

Voor verschillende opdrachtgevers in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een HR Business Partners. Je ondersteunt als HR Business Partner een deel van de business en je bent toonaangevend binnen het HR team.
Interim HR professionals

Salary: €50 - €75 per hour

Location: Amsterdam

Date posted: 26 June 2019

Ben jij die HR specialist die de HR afdeling naar een hoger niveau tilt? Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een Interim HR professional te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Area Controller

Salary: Negotiable

Location: Dordrecht

Date posted: 26 June 2019

Voor een internationale marktleider op het gebied van engineering, projecten en aannemerij zoeken wij een ambitieuze, energieke en daadkrachtige Area Controller ("future CFO potential").