Search results

Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Den Bosch

Date posted: 08 November 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Business Controller bij een dynamisch bedrijf wat constant aan het groeien is door middel van overnames, lees dan vooral verder!
Financial Reporting & Tax Compliance Manager

Salary: Negotiable

Location: Amsterdam

Date posted: 07 November 2018

Heb je een uitstekende trackrecord in Financial Reporting en eventueel ook kennis van tax compliance of tax accounting? Heb je ruimte ervaring in een internationale organisatie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan verder...
Concerncontroller

Salary: €75,000 - €90,000 per year

Location: Den Haag

Date posted: 06 November 2018

Ben jij zelfstandig, sta jij stevig in je schoenen en wil jij zelf bepalen hoe je je werkdag invult? Voor Vereniging van Nederlandse Gemeenten ben ik op zoek naar een Concerncontroller. Vereniging van Nederlandse Gemeenten behartigt de belangen van 380 gemeenten in Nederland.
Business Controller

Salary: €60,000 - €70,000 per year

Location: Hoofddorp

Date posted: 06 November 2018

Scotch & Soda is hiring! I am looking for a Global Business Controller Wholesale. Do you see yourself working for one of the biggest fashion brands? Check out the job description.
Business Analyst

Salary: €50,000 - €65,000 per year + bonus + auto

Location: Rotterdam

Date posted: 06 November 2018

Heb je een financiële achtergrond en heb je affiniteit met business intelligence en het maken van analyses? Onze opdrachtgever breidt hun Business Control Team uit wegens de sterke groei. Een mooie functie voor een financial die toe is aan zijn of haar tweede of derde carrièrestap.
Controller

Salary: Negotiable

Location: Heerlen

Date posted: 06 November 2018

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Kun jij een stevige Controllersfunctie aan bij een internationale organisatie in het zuiden van Nederland?
Business analist

Salary: €47,000 - €67,000 per year

Location: Gorinchem

Date posted: 05 November 2018

Wil jij werken voor de grootste scheepsbouwer van Europa? Damen Shipyards zoekt een Business analist! Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt.
Finance Analist

Salary: €53,000 - €73,000 per year

Location: Gorinchem

Date posted: 05 November 2018

Wil jij werken voor één van de grootste scheepsbouwers van Europa? Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt. Het Financieel Management van Damen Shipyards Group is even complex als uitdagend. Het kent specialisaties op het gebied van Treasury, Tax, Compliance, Group Control, Business Control en Insurance. Je werkt samen met totaal 20 collega’s binnen deze vakgebieden.
Controller

Salary: €4,000 - €5,395 per month

Location: Capelle aan den IJssel

Date posted: 05 November 2018

Voor De Zellingen zijn wij op zoek naar een Controller met uitstekende analytische vaardigheden en een interesse in intramurale zorg. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben.
Business Controller

Salary: €65,000 - €75,000 per year

Location: Amsterdam

Date posted: 05 November 2018

Blokker HQ is hiring! Wil jij een functie die je zoveel mogelijk zelf kunt invullen en waarbij je direct met de directie kunt sparren? Wil jij in het hart van onze organisatie acteren? Ben jij energiek en wil jij de mogelijkheid hebben je eigen ideeën in te brengen? Bekijk dan snel de vacature Senior Business Controller.