en
Jobs

Our industry specialists will listen to your aspirations and share your story with the Netherland’s most prestigious organisations. Together, we write the next chapter of your career.

View all jobs
Services

The Netherland’s leading employers trust us to deliver fast, efficient hiring solutions that are tailored to their exact requirements. Browse our range of bespoke services and resources.

Read more
About Robert Walters

For us, recruitment is about more than a single job posting. We help organizations and professionals make important choices.

Read more

Work for us

Our people are the difference. Hear stories from our people to learn more about a career at Robert Walters Netherlands

Learn more

Search Jobs

Search results

Save Job

Salary: €90,000 - €105,000 per jaar

Location: Rotterdam

Date posted: 17 April 2024

Voor de Hogeschool Rotterdam zijn wij op zoek naar een Manager Financial Control & Accouting. Ben jij een inhoudelijk sterke financial maar tevens een people manager en wil je je inzetten voor de volgende generaties op de arbeidsmarkt? Bekijk dan de vacature en solliciteer!
Save Job

Salary: €90,000 - €110,000 per jaar + 2/3 maanden bonus + lease + parkeerplek

Location: Rotterdam

Date posted: 17 April 2024

Heb je ervaring met leidinggeven en heb je kennis van IFRS 16? Vind je het leuk om in een dynamische, innovatieve omgeving te werken en breng je graag structuur aan met een persoonlijke touch? Dan is deze Finance Director rol bij APCOA Parking, gelegen in Rotterdam Blaak, wellicht iets voor jou! Interesse? Lees gauw verder!
Save Job

Salary: Negotiable

Location: Eindhoven

Date posted: 17 April 2024

Als Executive Search Consultant bij Robert Walters Nederland speel je een cruciale rol in het verbinden van C en D-level kandidaten aan aandeelhouders en Boardmembers van o.a. scale-ups, familiebedrijven, groot-MKB organisaties en corporate companies. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren, benaderen en adviseren van kandidaten op board en directieniveau en voor het selecteren van passende executives voor onze opdrachtgevers. Kennis van de markt, een relevant netwerk en bij voorkeur eigen board en/of directie-ervaring of uitgebreide ervaring binnen (executive) search is van essentieel belang om onze kandidaten en opdrachtgevers betekenis- en impactvol te kunnen adviseren.

CFO

Save Job

Salary: Negotiable

Location: Utrecht

Date posted: 17 April 2024

Voor een nieuw bedrijf in de regio van Utrecht dat zich richt op de energie transitie zijn we op zoek naar een ondernemende CFO. Voldoe je aan het onderstaande profiel solliciteer dan direct via de onderstaande button.
Save Job

Salary: excl. pensioen en reiskostenvergoeding

Location: Den Haag

Date posted: 17 April 2024

Voor een groeiende en toonaangevende vermogensbeheerder in de regio Den Haag zoeken wij een Compliance Officer Vermogensbeheer. Heb jij werkervaring binnen de 2de lijns compliance en affiniteit met vermogensbeheer? Wil je graag werken in een organisatie met korte lijnen, vind je het interessant om ook te schakelen met C en D level en wil je de ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen in de richting van senior Compliance Officer? Lees dan graag verder!
Save Job

Salary: €80,000 - €98,000 per jaar

Location: Rotterdam

Date posted: 17 April 2024

Zijn CSRD en ESG geen onbekende termen voor jou en lijkt het jou leuk om in een professioneel team van ESG specialisten bij een van de grootste spelers in de duurzame energiesector in Nederland te werken? Dan is deze functie iets voor jou! In deze functie kan je serieus impact maken bij een vooruitstrevende organisatie in hartje Rotterdam! Bekijk de vacature en solliciteer!
Save Job

Salary: + Bonus and benefits

Location: Amsterdam

Date posted: 17 April 2024

For a specialized trading company in Amsterdam we are currently looking for a Financial Analyst. Do you have a background within financial services and within accountancy (Big 4)? Do you want to work and experience finance in an organization that is different than any other? Keep on reading and perhaps this is an opportunity for you!
Save Job

Salary: Competitive

Location: Amsterdam

Date posted: 16 April 2024

For an international bank in Amsterdam recruiting for an Interim Strategy Risk Manager. The main focus of the role is to set up the Risk Technology Strategy: the role entails development/maintenance of risk technology strategy, and management of risk technology related projects. Senior stakeholdermanagement experience within a Risk department is required. Start: asap Duration: 5 months
Save Job

Salary: €71,000 - €85,000 per jaar + 24 vakantiedagen + 6 ATV

Location: Westland

Date posted: 16 April 2024

Ben je een Financial Controller, woonachtig in regio Westland, en ben je op zoek naar een volgende stap richting Group Financial Control? Krijg je energie van processen verbeteren, ad- hoc bezig zijn en heb je affiniteit met CSRD? Dan is deze rol bij internationaal familiebedrijf Priva, waarbij je ook de schakel bent met Business Control, wellicht iets voor jou. Interesse? Lees gauw verder!
Save Job

Salary: Negotiable

Location: Geldermalsen

Date posted: 16 April 2024

Als Financieel Directeur ben je een cruciale schakel in ons streven naar groei en de beste energieleverancier van Nederland te worden. Je zult een dynamische rol vervullen waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitbouwen en leiden van onze financiële afdeling, terwijl je nauw samenwerkt met de directie en andere belangrijke stakeholders zoals aandeelhouders en banken.

I'm Robert Walters Are you?

Come join our global team of creative thinkers, problem solvers and game changers. We offer accelerated career progression, a dynamic culture and expert training.