78 Article(s) found

Waarom Big 4-professionals als de crème de la crème gezien worden

Na een paar jaar tot de conclusie gekomen dat werken bij de Big 4 toch niet helemaal jouw ding is? Geen probleem, want bedrijven staan in de rij om Big 4-verlaters aan boord te halen

Een nieuwe baan in 2022? Zo maak je de juiste keuze

Door de krapte op de arbeidsmarkt is 2022 het ideale jaar om een carrièreswitch te maken. Alleen: hoe maak je de juiste keuze? Drie tips.

De key skills voor future-proof interim financial accountants

Om gewild te blijven is het verstandig je te blijven ontwikkelen. Luuk de Haas zet de vaardigheden op een rij die ervoor zorgen dat jij bij elke organisatie aan de slag kunt.

Ook interim-professional moet snel beslissen over opdracht

Dat bedrijven in deze krappe arbeidsmarkt wel eens een interim-professional mislopen is bekend. Maar ook de interimmer zelf grijpt soms mis vanwege getreuzel.

Vier redenen om juist nu van baan te wisselen

Met de pandemie op zijn retour is dit misschien wel hét ideale moment om van baan te wisselen. Senior manager legal division Joyce Toeset legt uit waarom je juist nu een carrièreswitch moet overwegen.

Zo vertel je jouw manager dat je niet blij bent met je baan

Maar liefst 94% procent van de werkgevers zou graag zien dat werknemers het aangeven wanneer zij ontevreden zijn met hun baan. Weinig werknemers durven dit.

Vijf tips voor een succesvol interview met een sollicitant

Tijdens een sollicitatiegesprek beoordelen sollicitanten ook managers en de organisatie. Met deze vijf tips maak jij een goede indruk op de kandidaat.
article

Zo vind je het beste talent voor jouw team

Nieuw talent vinden en aannemen is niet makkelijk. Om te zorgen dat jij de best mogelijke kandidaat vindt, zetten wij wat tips op een rijtje.

Vier vaardigheden kenmerkend voor moderne CFO’s

CFO's moeten meedenken met de bedrijfsvoering, maar ook tegengas durven geven. “Meedenken is iets anders dan meebewegen”, zegt consultant Rob Steur.