66 Article(s) found

Do’s en don’ts bij een interne overstap

Een interne switch verloopt meestal goed, vooral als er een gedegen voorbereiding aan vooraf gaat. Onze collega Anouk deelt enkele tips.

Interimmen in onzekere tijden: een checklist

Een carrière als interimmer brengt veel voordelen met zich mee, maar interim professionals kennen ook uitdagingen. Lees hier ons advies.

Werken als financial in de chemische industrie: ‘Je moet continu inspelen op externe factoren’

De chemische industrie beleeft roerige tijden. Thomas Boerefijn legt uit welk effect dit heeft op finance professionals binnen de sector.

Waarom interimmen in de publieke sector steeds populairder wordt onder juristen 

Werken in de publieke sector wordt steeds populairder onder juristen. Ook interim professionals kiezen steeds vaker voor een opdracht in de publieke sector, signaleert Bente van den Eijnden, senior recruitment consultant legal bij Robert Walters

Waarom Big 4-professionals als de crème de la crème gezien worden

Na een paar jaar tot de conclusie gekomen dat werken bij de Big 4 toch niet helemaal jouw ding is? Geen probleem, want bedrijven staan in de rij om Big 4-verlaters aan boord te halen

Een nieuwe baan in 2022? Zo maak je de juiste keuze

Door de krapte op de arbeidsmarkt is 2022 het ideale jaar om een carrièreswitch te maken. Alleen: hoe maak je de juiste keuze? Drie tips.

De key skills voor future-proof interim financial accountants

Om gewild te blijven is het verstandig je te blijven ontwikkelen. Luuk de Haas zet de vaardigheden op een rij die ervoor zorgen dat jij bij elke organisatie aan de slag kunt.

Ook interim-professional moet snel beslissen over opdracht

Dat bedrijven in deze krappe arbeidsmarkt wel eens een interim-professional mislopen is bekend. Maar ook de interimmer zelf grijpt soms mis vanwege getreuzel.

Vier redenen om juist nu van baan te wisselen

Met de pandemie op zijn retour is dit misschien wel hét ideale moment om van baan te wisselen. Senior manager legal division Joyce Toeset legt uit waarom je juist nu een carrièreswitch moet overwegen.