53 Article(s) found

Hoe kies je tussen twee banen?

Het kan behoorlijk lastig zijn om een keuze te maken tussen twee baanaanbiedingen. Onze experts helpen je een weloverwogen beslissing te maken.

Tien do’s en don’ts voor interimmers

Als interim professional ben je niet alleen druk met het uitvoeren van je huidige opdracht, maar ben je ook altijd bezig met het vinden van nieuwe opdrachten. Om het leven van interimmers gemakkelijker te maken, geeft Quintin de Koning tien tips.

Ruben Taal: ‘Als interim jurist heb je geen tijd om de kat uit de boom te kijken’

Ruben Taal vertelt hoe hij de overstap van vast naar interim heeft ervaren, en wat de voor- en nadelen zijn van werken op interim basis.

‘De interimmarkt is allergisch voor het woord generalist’

Hoewel de vraag naar interim professionals verandert, blijft er altijd behoefte aan goede specialisten. Daarom is het belangrijk voor interim professionals om zich te differentiëren van andere kandidaten.

Een generalistische of een specialistische HR rol: wat past bij jou?

Als HR generalist kun je ervoor kiezen om jezelf te specialiseren. Maar hoe weet je of dit de juiste stap is voor jou? Iris Jansen licht toe hoe deze beslissing je carrière beïnvloedt.

De opmars van de strategische HR business partner

Steeds meer organisaties nemen een HR business partner aan. Gijs Poldervaart licht toe wat de functie inhoudt en welke ervaring sollicitanten nodig hebben.

Duurzaam ondernemen: ‘De technologische uitdagingen zijn overwonnen, nu gaat het om draagvlak’

Chiel van Leeuwen, interim Global Sustainability Manager, vertelt over zijn passie voor duurzaamheid en de kansen en uitdagingen voor het bedrijfsleven.