nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Office & Management Support

Professionals die bedrijven vooruit helpen

Office- en managementondersteunende professionals zijn de lijm die organisaties bij elkaar houden. Als business support professional is het belangrijk dat je op een plek bent waar jouw impact wordt gezien en gewaardeerd.

Bij Robert Walters luisteren we naar uw ambities en verwachtingen en kunnen we u in contact brengen met organisaties die onze waardering voor het werk dat u doet delen.  Ons gespecialiseerde team bestaat uit verschillende voormalige business support professionals, wat betekent dat we begrijpen waar je vandaan komt, waar je wilt zijn en - het allerbelangrijkste - hoe we je daar kunnen krijgen.

Maak kennis met onze office & management support experts

Nicole Linneman

Nicole Linneman

Office & Management Support

Nicole heeft een aangeboren talent om mensen met elkaar te verbinden. Ze combineert mensenkennis met het vermogen om uitdagingen terug te brengen tot de essentie. 

Frank van den Bosch

Frank van den Bosch

Office & Management Support

Met zijn hospitality achtergrond en winnaarsmentaliteit geeft Frank niet op tot hij de juiste professional op de perfecte plek heeft.

Cv uploaden

Laten we kennismaken! Stuur ons je cv

 

Met een master Criminologie op zak startte Tobias Bijman zijn carrière als CDD-analist. Na drie jaar bij grootbanken te hebben gewerkt, was het tijd voor een kleinere organisatie.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Ellen Euverman is haar hele leven al bezig met cijfers. Na diverse finance banen en een sabbatical in het buitenland (Santa Barbara, Californië)  koos ze voor een carrière  als CFO.

Nieuwe vacatures

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrière-advies

Alles bekijken

Organisaties zetten vakantiekracht vaker in voor kantoorwerk

De zomer staat bekend als een periode van onderbezetting vanwege alle vakanties. Voorheen vingen vakantiekrachten vooral tekorten op in de horeca en schoonmaakbranche, maar tegenwoordig hebben zij steeds vaker een 'serieuze' zomerbaan die aansluit op hun studie. Doeshant Gangabisoensingh, senior con

Lees meer

Marktupdate voor secretarieel personeel: virtual assistant in opkomst, vraag naar juridische secretaresses houdt aan

Het aanbod in kantoor-ondersteunende functies zoals secretaresses, office managers en receptionistes heeft door de coronacrisis een flinke dip gehad. Er is in de maanden april en mei dit jaar een halvering van het aantal vacatures te zien ten opzichte van februari en maart*. Op dit moment laat de ar

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.