nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Ellen's verhaal

Ellen Euverman is haar hele leven al bezig met cijfers. Op de middelbare school waren economie en wiskunde haar sterkste vakken en ook haar carrière stond in het teken van getallen. Uiteindelijk vond ze haar ideale functie als CFO dankzij een bemiddeling via Robert Walters.

Na haar studie bekleedde Ellen diverse rollen bij een Big Four-kantoor. Daarna vervulde ze diverse finance posities bij corporate organisaties. Na zo’n 12 jaar werkervaring binnen finance te hebben opgedaan, was er een mogelijkheid om met haar gezin naar het buitenland (Santa Barbara, Californië) te verhuizen, iets wat hen een supermooie kans leek. Omdat dit best een onderneming is met een gezin, besloot Ellen om een tijdje een sabbatical te nemen en zich te richten op de verhuizing en het wennen aan een nieuwe omgeving. ‘’In Santa Barbara heb ik enorm genoten van mijn vrije tijd, maar na ruim negen maanden begon het toch te kriebelen. Ik wilde graag weer aan de slag als financial.’’ Uiteindelijk ging Ellen op interimbasis in Amerika werken. 

Eenmaal weer in Nederland, zette ze haar interimcarrière voort. ‘’Robert Walters benaderde mij voor een interessante opdracht. Ik besloot ervoor te gaan: alles was binnen twee dagen rond. Eerst werkte ik als consultant, later als business controller en na verloop van tijd heb ik de CFO-rol tijdelijk waargenomen.’’

Ellen besloot dat ze haar opgedane CFO-ervaring wilde blijven toepassen. Daarom schakelde ze wederom Robert Walters in, dit keer om haar aan een vaste positie als CFO te helpen. En die kwam er, bij een bedrijf dat zich richt op digitale transformatie.

Er wordt door Robert Walters verder gekeken dan alleen het cv, de focus ligt op potentie. Dat inspireert mij

Ondertussen heeft Ellen een team om zich heen gebouwd waar ze regelmatig voor werft, wederom met hulp van Robert Walters. ‘’Ik geloof niet zozeer in een ‘’tick all the boxes’’-aanpak als het gaat om nieuwe werknemers. De consultants van Robert Walters zien dit ook zo. Er wordt verder gekeken dan het cv, de focus ligt op de potentie. Dat inspireert mij.’’

Ellen heeft de afgelopen jaren met diverse consultants samengewerkt: in het begin vooral met Chantella Johnson en Quintin de Koning, later met Mearg Tafla en Nanke van Asten. ‘’De samenwerking verloopt soepel en snel. Dat vind ik fijn, want als ik een goede kandidaat op het oog heb, wil ik ook snel besluiten kunnen nemen.’’ Ook het feit dat er reëele verwachtingen worden gesteld bij zowel de kandidaat als bij Ellen en haar recruitmentteam, is volgens haar waardevol. ‘’Het werd mij eerlijk verteld als er bijvoorbeeld twijfels waren over een kandidaat en er verder gezocht moest worden. De openheid en eerlijkheid vind ik prettig samenwerken.’’

 

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

 

Dirk-Jan de Graaff begon zijn carrière bij Bank Labouchere, de investment bank van Aegon. Na een aantal dienstjaren kreeg hij een opdracht waarvoor hij naar Curaçao vertrok.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.