nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Market intelligence

Slimmere wervingsbeslissingen dankzij de kracht van data

De dagen waarin wervingsbeslissingen werden genomen op basis van intuïtie zijn voorbij. Wij zetten de kracht van data in om jou te helpen slimmere beslissingen te nemen. Of je nu op zoek bent naar nieuw talent, je arbeidsvoorwaarden wilt aanscherpen of een bedrijfsfunctie wilt verplaatsen: onze market intelligence rapporten voorzien je van de inzichten die je nodig hebt voor een weloverwogen besluit.

Ons market intelligence team combineert data afkomstig uit ruim 200 bronnen met een grondige, methodische aanpak. Benieuwd hoe een datagedreven aanpak jouw wervingsstrategie naar een hoger niveau kan tillen? Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis sample rapport. 

Onze market intelligence rapporten bevatten:

Salary benchmarking:

Wij maken gedetailleerde salarisanalyses opgesplitst per branche en functie. Deze informatie helpt je jouw arbeidsvoorwaarden te vergelijken met die van concurrenten en te optimaliseren.

Talent- en trendmapping:

Onze talent heatmap en andere statistieken helpen je het juiste talent te vinden en aantrekkelijke, succesvolle employer brand campagnes op te zetten.

Concurrentie-inzichten:

Wij helpen je te begrijpen wat werknemers motiveert, door de belangrijkste drijfveren in kaart te brengen. Zo kun je jouw aanbod hierop toespitsen en de concurrentie een stap voor blijven. 

Rapporten op maat:

Wij nemen de tijd om jouw vraagstukken te begrijpen en marktinzichten te bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie of afdeling. 

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via netherlands@robertwalters.com of via 020 644 4655. 

Contacteer ons vandaag nog om jouw wensen te bespreken
Bezorg ons de nodige informatie over de marktinzichten die wij voor jou kunnen bieden. Eén van onze gespecialiseerde consultants zal jou contacteren om jouw behoeften beter te begrijpen, zodat we een rapport op maat van jouw organisatie kunnen maken.

FAQ's

Recruitment market intelligence stelt organisaties in staat om gegevens te verzamelen en bruikbare inzichten te krijgen over de banenmarkt, de beschikbaarheid van talent en de activiteiten van concurrenten, zodat ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen in het wervingsproces.

De market intelligence diensten van Robert Walters zijn nuttig voor iedereen die betrokken is bij financiële besluitvorming, people management en recruitment teams. Afhankelijk van de benodigde eisen is recruitment market intelligence nuttig voor een verscheidenheid aan professionals, zoals CEO's, MD's, hoofden werving en selectie, financieel directeuren, inkoopfunctionarissen, etc.

Ons marktonderzoeksteam gebruikt meer dan 200 gegevensbronnen in combinatie met een methodische aanpak. Met een combinatie van onze eigen wervingsgegevens, betaalde datapartners, publiek beschikbare marktinzichten en de kennis van onze interne wervingsexperts stellen we op maat gemaakte overzichten samen van de vergoedingen en secundaire arbeidsvoorwaarden die nodig zijn om het beste talent aan te trekken.

Alle verzamelde gegevens worden intern gecontroleerd om maximale validiteit te garanderen.

Als het gaat om onze marktonderzoeksdiensten, zijn geen twee projecten hetzelfde, wat betekent dat al onze rapporten op maat worden gemaakt. Na uw aanvraag voeren we een gesprek om uw behoeften en bedrijfsprobleem te begrijpen.

Vervolgens stellen we een methodologie op voor de beste aanpak en lichten we onze suggesties toe. We kunnen onze gegevens onderverdelen in verschillende categorieën: bedrijfsgrootte, bedrijfstak, locatie, sector en functietitel, allemaal op maat gemaakt om aan jouw eisen te voldoen.

Als we denken dat we je niet de diensten kunnen bieden die je nodig hebt, laten we je dit weten tijdens ons eerste gesprek.

Onze kosten zijn volledig afhankelijk van het aantal werkuren dat de levering in beslag neemt. We hebben een team van interne analisten die een nauwkeurige offerte zullen maken na het bespreken van je op maat gemaakte inhuurbehoeften.

Ja, je kunt een voorbeeld van onze marktonderzoeksrapporten aanvragen op onze website.

Recruitmentadvies

Bekijk alles

Slimmere recruitmentbeslissingen nemen op basis van data

De dagen waarin recruitmentbeslissingen werden genomen puur op basis van intuïtie zijn voorbij. Door te profiteren van de kracht van data, kunnen organisaties hun beslissingen baseren op harde feiten en statistieken in plaats van onderbuikgevoel en emotie. Van lagere wervingskosten tot de optimalisa

Lees meer

Salaris benchmarking 2.0: arbeidsvoorwaarden optimaliseren op basis van data

Voor het aantrekken van toptalent is het bieden van een competitief pakket aan arbeidsvoorwaarden essentieel. Een eerlijk en aantrekkelijk salaris versterkt niet alleen uw imago als werkgever, maar verbetert ook uw onderhandelingspositie tijdens het wervingsproces. Wat een eerlijk salaris is, hangt

Lees meer

Vier inzichten uit het Accounting & Finance Recruitment Market Intelligence Rapport

In dit artikel delen we de belangrijkste bevindingen uit ons meest recente Accounting & Finance Recruitment Market Intelligence rapport, waarmee waardevolle inzichten worden geboden in de sector. 1. De opmars van de financial controller Business controller en finance manager zijn op dit moment de me

Lees meer