nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Tijdelijke inhuur

Tijdelijke inhuur als de brug naar succes

Flexibel. Snel. En klaar voor actie. Ons Walters People netwerk van tijdelijke medewerkers kan inspringen waar en wanneer jij ze nodig hebt, zodat je projectdeadlines kan halen, pieken in de werkdruk kunt opvangen en personeelskosten kunt drukken. Walters People, onderdeel van de Robert Walters Groep, brengt organisaties in contact met de mensen die ze op dat moment nodig hebben. Door ons uitgebreide netwerk kennen wij op dit moment al de mensen die jou uit de brand kunnen helpen. Daardoor kunnen we de eerste zoektocht overslaan, en kunnen we je voor dringende opdrachten meestal binnen 24 uur voorstellen aan een passende kandidaat. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons. We combineren moderne recruitmenttools dan ook met een nuchtere, hands-on en menselijke aanpak. Zo bieden we jou en je nieuwe medewerker slimme, snelle en persoonlijke service.

Onze aanpak

Een prettige ervaring

Het vinden van een nieuwe baan of medewerker moet net zo makkelijk zijn als online shoppen. Dat doel bereiken we door onze persoonlijke benadering, in combinatie met een nuchtere en hands-on aanpak.

Teamwork

Onze teams pakken elk project samen op. Die hechte samenwerking maakt dat wij keer op keer de beste match kunnen vinden.

Innovatie

We gebruiken state of the art tools voor het testen en ontwikkelen van vaardigheden, het inzichtelijk maken van arbeidsmarkttrends en het bieden van gelijke kansen voor elke kandidaat in ons netwerk.

Onze community

Ons netwerk blijft groeien doordat professionals tevreden zijn met onze persoonlijke benadering en de begeleiding die wij bieden in hun carrière. Zo kunnen wij, als het nodig is, al binnen een dag mensen uit ons netwerk voorstellen aan organisaties.

Vacature doorsturen naar Walters People

Walters People vindt voor jou het tijdelijke talent dat je organisatie vooruit zal helpen.

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.