nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Testimonials

“Robert Walters (Martijn Boet) heeft als onze business-partner gefungeerd bij het invullen van een aantal Senior Finance posities binnen onze organisatie. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de gewenste versterking van onze finance organisatie met kandidaten die goed aansluiten op onze bedrijfscultuur en die daadwerkelijk waarde toevoegen aan onze organisatie."

Rene van ’t Hof - Divisie CFO Offshore Energy, Boskalis

 

"Na enkele veranderingen op ons hoofdkantoor kwam er een positie vrij voor een International Tax Director die gestationeerd zou worden in Nederland. Het ging om een complexe rol waarbij we zochten naar iemand die actief de leiding zou nemen bij de ontwikkeling van tax planning and reporting binnen Chassis Brakes’ bestaande en opkomende regio’s.

De consultant van Robert Walters hielp ons bij het opstellen van de specificaties en de salarisrange voor deze functie. Vier kandidaten werden voor de rol voorgesteld, waarvan we er twee uitnodigden voor een gesprek. Uiteindelijk was het was een lastige keuze, want beide kandidaten bleken zeer geschikt. Noemenswaardig is bovendien dat we de eerste kandidaat al binnen twee weken na ons intakegesprek spraken."

Cecilia Chol - Talent Management Specialist Chassis Brakes

"Martijn Boet heeft  als onze business partner gefungeerd bij het invullen van een Finance Leadership positie binnen onze organisatie. Hierdoor hebben wij onze Finance organisatie kunnen versterken met een uitstekende kandidaat die goed aansluit op ons verwachtingspatroon en waarde weet toe te voegen aan onze organisatie."

Peter van Wouwe – CFO, Lamb Weston / Meijer 

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.