nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Werving- en selectiebureau Amsterdam - Robert Walters

Toe aan een volgende stap in je carrière?

Op zoek naar een uitdagende carrière in regio Amsterdam op het gebied van accounting & finance, banking & financial services, legal, tax of treasury? Wij koppelen je aan de juiste baan of opdracht die past bij jouw talenten en ambities.

Toe aan een sterk personeelsbestand?

Als je met ons samenwerkt, vind je de juiste kandidaat die perfect matcht met jouw organisatie. Ongeacht het feit of het om een vaste rol of tijdelijke opdracht gaat. 

Land wijzigen

Hét toonaangevende recruitmentbureau in Amsterdam

In 1990 openden we ons kantoor in Amsterdam, gevestigd op de bruisende Zuidas. Sindsdien is ons kantoor enorm gegroeid.  Momenteel werken er meer dan 150 collega's op locatie Amsterdam, onder leiding van senior director Annemieke Peskens. 

Sinds mei 2023 werken we in het eerste kantoor ter wereld dat gebaseerd is op neurowetenschappelijk onderzoek. Het doel van het kantoor was een omgeving creëren die het beste in onze werknemers naar boven haalt. Elke zone stimuleert en inspireert onze werknemers op een andere manier, waardoor zij optimaal presteren en zich goed voelen op kantoor.

Ons recruitmentbureau brengt organisaties in contact met toptalent op de arbeidsmarkt. Daarnaast helpen we professionals met het optimaal vormgeven van hun carrière. De afgelopen jaren hebben we een sterke positie opgebouwd op de arbeidsmarkt in de regio Amsterdam. De combinatie van ons internationale netwerk enerzijds en onze lokale expertise anderzijds, heeft hieraan bijgedragen.

Op ons kantoor in Amsterdam vind je vijf gespecialiseerde, professionele recruitmentteams: Accounting & Finance, Banking & Financial Services, Legal, Tax en Treasury. Deze teams bestaan uit ervaren recruiters die professionals aan zowel vaste functies als interimopdrachten koppelen.

Adres:

Tower Ten, 10de verdieping

Strawinskylaan 1057

1077 XX Amsterdam

Nederland

t: +31 (0) 20 644 4655 e: amsterdam@robertwalters.com

Waarom Robert Walters voor werving & selectie in Amsterdam?

 

Langdurige relaties

De afgelopen jaren hebben onze gespecialiseerde recruitment consultants sterke en langdurige relaties opgebouwd met verschillende organisaties in en nabij Amsterdam. Daarom zijn wij voor veel organisaties de vertrouwde kennispartner en adviseur.

Lokale focus

We hebben een groot kandidatennetwerk in de Randstad: een regio met veel werkgelegenheid. Hierdoor zijn wij in staat de unieke match te vinden tussen organisaties en professionals.

Persoonlijke benadering

We luisteren goed naar onze opdrachtgevers. We weten de pijnpunten binnen de organisatie te identificeren en komen vervolgens met passende oplossingen. Dit kan het voorstellen van een potentiële werknemer zijn, maar ook gericht advies over het salarishuis of retentie.

Waarom kiezen kandidaten in Amsterdam voor Robert Walters als werving- en selectiebureau?

Bij Robert Walters gaan we voor een persoonlijke aanpak: we luisteren naar jouw carrièrebehoeftes, ambities en dromen. We spreken dagelijks allerlei organisaties in regio Amsterdam, waardoor we goed kunnen inschatten welke organisatie bij jou past. We zijn gespecialiseerd in vijf vakgebieden: 

Daarnaast hebben we de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over de arbeidsmarkt - van seizoensgebonden wervingstrends tot de populairste banen en interimopdrachten. Hierdoor is ons kantoor in Amsterdam het 'kenniscentrum' geworden voor onze recruiters. Deze expertise ons een betrouwbare recruitmentorganisatie.

We begeleiden je gedurende het gehele proces in jouw zoektocht naar een baan of tijdelijke opdracht: van eerste kennismaking tot tussentijdse evaluatie over je nieuwe werkgever of opdrachtgever. Op deze manier garanderen we dat we de best passende baan of opdracht voor je vinden.

Wat Robert Walters recruitment in Amsterdam nog meer te bieden heeft

 

FAQs

Door te kiezen voor Robert Walters als recruitmentbureau, weet je zeker dat het volledige werving- en selectieproces georganiseerd en snel verloopt en je een geschikte kandidaat vindt. Wij weten veel over de arbeidsmarkt in regio Amsterdam en hebben een uitgebreid en divers kandidatennetwerk. Hierdoor brengen we je snel in contact met toptalenten die bij jouw organisatie passen. We hanteren een optimale wervingsstrategie, waardoor we de perfecte kandidaat vinden voor een openstaande baan of opdracht.

Zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten hebben succesvolle ervaringen met ons, die je kunt lezen in hun 'stories'. Hierin vertellen zij hoe zij met Robert Walters in contact zijn gekomen en wat onze recruiters voor hen betekend hebben in hun carrière. Deze 'stories' bewijzen dat ons bureau in staat is om de carrière van kandidaten over de gehele linie te verbeteren: van junior tot c-level.

De arbeidsmarkt blijft krap in 2024. De vraag naar werknemers zal waarschijnlijk toenemen in de retailsector, de financiële sector en de juridische sector. Om talent binnen deze sectoren aan te trekken, raden we aan om als organisatie de nadruk te leggen op doorgroeimogelijkheden en flexibele werkomstandigheden. Deze factoren worden steeds belangrijker voor werknemers, net zoals diversiteit op de werkvloer. Hier lees je meer recruitmentadvies.

We brengen jaarlijks een Salary Survey uit, waarin je salarissen en interimtarieven kunt vinden voor verschillende functies in diverse branches. Hierin kun je filteren per regio en senioriteitsniveau. Met behulp van onze Salary Survey kun je weloverwogen beslissingen nemen over salarissen en interimtarieven, en bovendien kunnen de inzichten die wij bieden over de arbeidsmarkt waardevol zijn.

Discover salary insights

Stay ahead by staying informed about salary trends. Whether you're a client or candidate, tapping into our market insights ensures you remain ahead of the competition.