nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Werving & Selectie

Vind het juiste talent voor jouw organisatie met behulp van onze op maat gemaakte werving en selectie oplossingen. Onze gespecialiseerde recruitment consultants laten jouw visie tot leven komen door je in contact te brengen met professionals die jouw organisatie vooruit helpen.

Mensen vormen de kern van elke organisatie

Het werven van de juiste mensen zorgt ervoor dat je als organisatie je ambities kunt waarmaken. Een aansprekend verhaal is de sleutel tot het aantrekken van die mensen. Daarvoor is het essentieel om samen te werken met een specialist die begrijpt welke professionals jij nodig hebt om jouw organisatie vooruit te helpen. 

Bij Robert Walters kijken we verder dan de functieomschrijving. We leren het verhaal achter jouw organisatie graag kennen. Daarna zetten we onze marktkennis, expertise en uitgebreide netwerk in om jouw verhaal te delen met de juiste professionals.

Vind toptalent voor jouw volgende vacature

Wij helpen je graag bij het vinden van talent dat jouw organisatie vooruit helpt

Waarom zou je voor Robert Walters werving & selectie kiezen?

 • Service op maat. Met meer dan 38 jaar ervaring zijn wij een bewezen specialist in werving en selectie en weten wij onze service feilloos af te stemmen op jouw zakelijke behoeften.
 • Samenwerken met experts binnen jouw vakgebied. Veel van onze consultants hebben gewerkt in de sector waar zij nu voor werven. Sommigen een aantal jaar, anderen hun halve carrière. Daardoor begrijpen zij als geen ander wat er speelt in de markt en voor welke uitdagingen jouw organisatie staat.
 • Inzichten op basis van data. Doordat wij gebruik maken van market intelligence kunnen we onze zoektocht naar talent nauwkeurig targetten en datagedreven advies uitbrengen.
 • Ons wereldwijde netwerk. Dankzij onze International Candidate Management teams hebben wij toegang tot talentpools van over de hele wereld.
 • Toegang tot onze expertise. Wij geven jou toegang tot onze marktkennis, carrièreadvies en recruitmentexpertise via een breed portfolio aan digitale tools, uitgebreide rapportages en blogs.

Permanente werving in Nederland: Onze specialistische aanpak

 
 

We koppelen je aan één van onze specialisten binnen jouw vakgebied die begrijpt aan welke kwaliteiten jouw ideale kandidaat moet voldoen. Jouw consultant stelt een shortlist voor je op van de beste kandidaten voor de vacature.

 
Onze specialisten doen uitgebreid marktonderzoek en gaan op zoek naar geschikte professionals via een breed aantal kanalen om een gepersonaliseerde talentpool samen te kunnen stellen. Dankzij deze aanpak krijg je toegang tot zowel actieve als passieve werkzoekenden.
 
Of je nu een nieuw team samenstelt, een bestaand team uitbreidt of vervanging zoekt voor een collega, wij bieden jou en je kandidaten continue ondersteuning tijdens het hele wervingsproces, van de sollicitatie tot aan de eerste werkdag.

 

 

Ons track record

 • 43,000

  Professionals zijn met ons aan hun volgende hoofdstuk begonnen

 • 11,000

  Organisaties vertrouwen op ons voor hun werving

 • 85%

  Van ons netwerk beveelt ons aan bij bekenden

 • 90%

  Van onze klanten heeft meerdere malen onze expertise ingeschakeld

Neem contact op met onze werving & selectie specialisten

Ton van der Kooi

Ton van der Kooi

Banking & Financial Services, Amsterdam

Door zijn jarenlange ervaring, diepgaande kennis en uitgebreide netwerk binnen de bancaire sector, is Ton expert op het gebied van banking & financial services recruitment.

Thomas Boerefijn

Thomas Boerefijn

Accounting & Finance, Rotterdam

Thomas duikt graag dieper in de materie, waardoor hij een strategische sparringpartner is voor opdrachtgevers en kandidaten op elk niveau.

Rian Broere

Rian Broere

Accounting & Finance, Eindhoven

Met haar unieke drive en energie weet Rian iedere keer weer het verschil te maken voor zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Joyce Toeset

Joyce Toeset

Legal, Amsterdam

Tomeloze energie en razendsnel denken - dat is Joyce. Opdrachtgevers en kandidaten waarderen haar open communicatie en slimme oplossingen.

Onze succesverhalen

Lees inspirerende succesverhalen over de carrièrekeuzes van onze klanten en kandidaten.
 
Vertel ons over jouw wervingsbehoeften
 

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Inflatie van functietitels: slimme recruitment truc of bron van verwarring?

Inflatie zien we niet alleen terug in de supermarkt. Ook in functietitels is waardevermindering zichtbaar: de zogeheten functietitel-inflatie. Annemieke Peskens legt uit wat functietitel-inflatie is en waarom het ‘opblazen’ van titels negatieve gevolgen kan hebben. Wat is functietitel-inflatie? Chie

Lees meer

Interim professional vaker ingezet vanuit noodzaak, parttime zzp’er wint terrein

Het aantal zzp’ers in Nederland neemt de afgelopen tien jaar gestaag toe. In 2022 waren er 1,2 miljoen Nederlanders met een hoofdbaan als zzp'er; in totaal 12 procent van alle werkenden (bron: CBS). En dit aantal nam ook in 2023 toe. Professionals hechten meer waarde aan flexibiliteit en willen een

Lees meer

Slimmere recruitmentbeslissingen nemen op basis van data

De dagen waarin recruitmentbeslissingen werden genomen puur op basis van intuïtie zijn voorbij. Door te profiteren van de kracht van data, kunnen organisaties hun beslissingen baseren op harde feiten en statistieken in plaats van onderbuikgevoel en emotie. Van lagere wervingskosten tot de optimalisa

Lees meer

         

Veelgestelde vragen

Werving en selectie is de oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar personeel voor de langere termijn. Binnen dit model nemen organisaties werknemers in dienst op basis van contracten zonder vooraf vastgestelde einddatum. Bij deze traditionele manier van tewerkstelling treden werknemers direct bij de organisatie in dienst of via een extern bureau.

Werving en selectie is een waardevolle oplossing voor organisaties die kampen met structurele personeelstekorten of teams die willen uitbreiden voor de langere termijn. Door het aannemen van vaste medewerkers blijft het kennisniveau binnen je team consistent, wat zorgt voor een stabiele basis. Bovendien draagt het hebben van vaste teams bij aan de bedrijfscultuur, kun je investeren in talent, behoudt je kennis en expertise binnenshuis, verhoogt het de algehele productiviteit en houdt het de kosten laag.

Het belangrijkste verschil tussen tijdelijke inhuur en permanente werving zit in de duur of aard van het dienstverband. Tijdelijke inhuur zorgt voor flexibiliteit en zet je in voor kortlopende projecten of specifieke taken waarvoor een tijdelijke medewerker nodig is. Bij permanente werving en selectie ligt de focus op stabiliteit en strategische doelen van de organisatie op de lange termijn.

Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw wervingsvraagstuk. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

In onze Salary Survey vind je een uitgebreid salarisoverzicht en vertellen we over de laatste ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt. De Salary Survey is gebaseerd op een analyse van meer dan 100.000 permanente en tijdelijke bemiddelingen en maakt naast actuele salarissen ook secundaire arbeidsvoorwaarden inzichtelijk in diverse sectoren in Nederland.

Vraag direct toegang aan tot onze online Salary Survey om salarissen te benchmarken en zo nieuw talent aan te trekken en vast te houden.

Salary Survey 2024

Of je nu je team wil uitbreiden of het talent dat je hebt wil behouden, onze Salary Survey voorziet je van alle informatie die je nodig hebt om het team samen te stellen dat jouw organisatie naar een hoger level tilt.