nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Werving & Selectie

Mensen: het belangrijkste element voor succes

Het werven van de juiste mensen zorgt ervoor dat je als organisatie je ambities kunt waarmaken. Om juist die mensen aan te trekken die jouw organisatie in een stroomverstrelling kunnen brengen, is het belangrijk om het verhaal van jouw manier goed over de buhne te brengen. Werk daarom samen met een recruitment specialist die jou, de sector waarin je actief bent en de professionals die je nodig hebt, goed begrijpt.

Bij Robert Walters kijken we verder dan een functieomschrijving, om het verhaal achter jouw bedrijf goed te leren kennen. We gebruiken onze specialistische kennis, lokale know-how en uitgebreide netwerk om jouw verhaal te delen met de mensen die jouw organisatie nóg succesvoller kunnen maken.

Wij doen het net even anders

 • We kennen jouw vakgebied door en door. Veel van onze consultants hebben - sommigen enkele jaren, anderen hun halve carrière - gewerkt in de expertise waarvoor zij werven.
 • We kijken verder dan functieomschrijvingen en cv's. De kleine details die zorgen voor 'the perfect fit' zitten dieper onder de oppervlakte. Laat het aan ons over om ze zichtbaar te maken.
 • We werken samen als één team. Zo weet je zeker dat we binnen ons volledige netwerk zoeken naar de best passende professional.
 • We brengen de wereld naar jou toe. Wij bieden je toegang tot een wereldwijde pool aan talent via onze International Candidate Management teams.
 • We handelen op basis van data. Daardoor kunnen we onze zoektocht naar talent nauwkeurig targetten, en is ons advies gebaseerd op de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt.
 • We delen onze expertise. Wij geven jou toegang tot onze marktkennis, carrièreadvies en recruitmentexpertise via een breed portfolio aan digitale tools, uitgebreide rapportages en blogs.

Ons verhaal is gebaseerd op feiten

 • 43,000

  Professionals die met ons aan hun volgende hoofdstuk begonnen zijn

 • 11,000

  Organisaties die op ons vertrouwen voor hun werving

 • 85%

  Zou ons aanbevelen bij bekenden

 • 90%

  Van onze klanten heeft meerdere malen onze hulp ingeschakeld

Vacature uploaden

Wij stellen je graag voor aan het talent dat jouw organisatie vooruit kan helpen.

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.