nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €100,000 - €115,000 per annum + bonus, car

Locatie: Leiden

Datum gepost: 28 februari 2024

Pharma Group is looking for a Global Manager R2R. Their office is located in Leiden, but there is a hybrid working model in place. The company focuses on commercializing and developing life-saving medicine. You will be responsible for a team in the US and the Netherlands. If you have a Big 4 background and you have experience on the other side of the table as well, read on.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 28 februari 2024

Ben jij de Corporate Recruiter die ons helpt om zoveel mogelijk talent te omringen met groen? Join our green team en groei samen met ons mee! Deze vacature is invulbaar tussen de 24 en 40 uur. Volop flexibiliteit! Interesse? Lees dan snel verder.
Vacature opslaan

Salaris: €80,000 - €107,000 per year + 12% bonus & 5,8% flexbudget

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 februari 2024

Vind jij het leuk om complexe accounting vraagstukken op te pakken en heb je minimaal 5 jaar ervaring als teamleider? Kan je goed omgaan met deadlines en krijg je energie van proces optimalisatie? Voor Eneco zijn wij op zoek naar een proactieve, probleemoplossende Teamlead met ervaring in IFRS en Dutch Gaap! Ben je RA opgeleid en resultaatgericht? Dan is deze rol wellicht iets voor jou! Interesse? Reageer nu!
Vacature opslaan

Salaris: €65,000 - €79,000 per year + 42 vakantiedagen

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 februari 2024

Krijg je energie van het opstellen van financiele rapportages, het signaleren van verbeteringen en heb je ervaring met internal control? Ben je secuur, analytisch en vind je het leuk om een P&C cyclus uit te voeren? Dan is GKN, een dynamisch wereldwijd opererend bedrijf, iets voor jou! Interesse? Solliciteer direct!
Vacature opslaan

Salaris: €65,000 - €80,000 per year + 42 vakantiedagen

Locatie: Papendrecht

Datum gepost: 28 februari 2024

Krijg jij energie van leidinggeven, procesverbetering en het aanleveren van de financiele gegevens voor de jaarafsluiting? Ben je sterk in het bijhouden en verbeteren van balansspecificaties, het beheren van de grootboek en het opstellen van rapportages? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou! Voor GKN Fokker in Papendrecht zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste Manager Grootboek. Interesse? Solliciteer direct!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 februari 2024

Wil jij werken in een organisatie waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling? Houd jij je graag bezig met de inrichting en uitvoering van financiële administratie, coördinatie van planning/budgettering en rapportage over maand/kwartaal cijfers? Voor Blue Phoenix Group zijn wij op zoek naar een Financial Controller! Interesse? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 27 februari 2024

Voor een vermogensbeheerder in Utrecht zijn wij momenteel op zoek naar een interim Head of Regulatory Reporting. In deze rol geef je direct leiding aan een team van 5 FTE en ondersteun je de organisatie bij de transitie naar een globale vermogensbeheerder. Het team is verantwoordelijk voor alle aspecten van financial en regulatory reporting. Start: ZSM. Duur: ten minste 6 maanden.
Vacature opslaan

Salaris: €65,000 - €80,000 per annum

Locatie: 's-Hertogenbosch

Datum gepost: 27 februari 2024

Ben jij als Controller op zoek naar de volgende stap in je carriere? Zoek je naar een rol binnen een organisatie die een actieve bijdrage levert aan de maatschappij? Dan is de onderstaande functie beslist de moeite waard voor jou. We zijn op zoek naar een proactieve, gemotiveerde Controller met ontwikkelpotentieel en een goede kennis van finance en IT. Klinkt dit goed? Lees dan vooral verder.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 februari 2024

Als Interim Legal Counsel ben je verantwoordelijk voor juridische advisering en ondersteuning. De focus zal komen te liggen op het onderhandelen, opstellen en beheren van commerciële contracten, met name gerelateerd aan sales, inkoop, IT, software, Saas & Cloudcomputing. Daarnaast zorg je ervoor dat de bedrijfsactiviteiten met relevante, juridische en contractuele vereisten worden nageleefd conform de lokale en internationale wet- en regelgeving om zo de risico's te minimaliseren en de kansen te maximaliseren. Tevens ben jij in staat om de juridische vraagstukken en risico's te vertalen naar de relevante stakeholders binnen de organisatie met altijd een commerciële visie in het achterhoofd.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 februari 2024

Are you the Senior Finance Business Partner we are looking for? For frozen food’s market leading A-brand and European Market Leader this is a strategic role with significant interaction with the leadership team! Interested? Please read further.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.