nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Executive Search

Wij verbinden gelijkgestemde executives

Ons netwerk is het resultaat van ruim dertig jaar toewijding aan de carrières van hoogopgeleide financials en de behoefte van uiteenlopende opdrachtgevers aan solide financiële strategie en executie.

Waar onze kandidaten groeien, groeien wij mee. Waar tijden veranderen, veranderen wij mee.

Het executive search team van Robert Walters ondersteunt voornamelijk scale-ups (PE of VC portfolio), familiebedrijven en medium-sized corporates bij de selectie van de juiste kandidaat om de volledige finance functie te leiden en verdere groei te faciliteren.

Daarnaast ondersteunen wij gevestigde beursgenoteerde ondernemingen bij het aantrekken van executives om de finance functie van een specifiek onderdeel van de organisatie te leiden of om naast de CFO een deel van de finance functie te versterken.

Let’s talk

Neem voor meer informatie contact op met Pim van der Groen via pim.vandergroen@robertwalters.com of tel. +31 (0) 6 52 32 85 83

Maak kennis met onze executive search experts

Pim van der Groen

Pim van der Groen

Executive Search, Eindhoven

Pim is innovatief, doortastend en ondernemend. Hij heeft op executive search level een uitgebreid trackrecord opgebouwd.

Madelon Strijbos

Madelon Strijbos

Executive Search, Eindhoven

Met haar internationale blik en uitgebreide kennis over groei en positionering maakt Madelon het verschil voor start-ups en scale-ups.

Anouk Visser

Anouk Visser

Executive Search, Amsterdam

Na te hebben gewerkt voor een internationale handelaar, kwam Anouk in 2023 terug bij Robert Walters. Hier zet ze haar waardevolle ervaring in om professionals op c- en d-niveau te werven voor PE- en VC-bedrijven.

Thomas Boerefijn

Thomas Boerefijn

Publieke sector & zorg, Rotterdam

Thomas duikt graag dieper in de materie, waardoor hij een strategische sparringpartner is voor opdrachtgevers en kandidaten op elk niveau.

Nanke van Asten

Nanke van Asten

Accounting & Finance, Amsterdam

Nanke heeft een indrukwekkend trackrecord in het bemiddelen van CFO's en finance directors. Ze deelt haar uitgebreide arbeidsmarktkennis graag.

Joyce Toeset

Joyce Toeset

Legal, Amsterdam

Tomeloze energie en razendsnel denken - dat is Joyce. Opdrachtgevers en kandidaten waarderen haar open communicatie en slimme oplossingen.

Organisaties vertrouwen ons hun verhaal te vertellen

      

        

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

      

Recent bemiddelde rollen

 • General Counsel voor Private Equity Firm
 • Lid Raad van Toezicht voor woningbouwcorporatie
 • MD voor wereldwijd beursgenoteerde retailorganisatieSecretaris Raad van Bestuur voor zorginstelling
 • CEO voor machinebouwer Agrifac
 • CEO voor trading organisatie
 • CFO voor trading organisatie
 • Director Finance DACH region
 • Director FSSC EMEA

 

Executive search opdrachten zijn vaak vertrouwelijk en staan daarom meestal niet op onze website. Neem contact op met Pim van der Groen, gespecialiseerd in executive search opdrachten, via pim.vandergroen@robertwalters.com of tel. 06 52328583. Hij vertelt u graag meer over alle opdrachten waar wij op dit moment voor werven. 

Terugkeren naar Nederland

Robert Walters helpt executives met hun terugkeer naar Nederland om hun carriere op eigen bodem verder te zetten.

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Veranderende economie vereist ander leiderschap

De veranderende omstandigheden op de arbeidsmarkt en de kapitaalmarkt vragen om specifiek leiderschap. Hierdoor is het aan te raden om leiderschapsstijlen, vaardigheden en posities binnen directies tijdig en doortastend te evalueren, adviseert executive search specialist Pim van der Groen. Hij deelt

Lees meer

''Wij zijn the bright alternative'' - Joyce Toeset over executive search

Wanneer Joyce Toeset, senior manager legal division Robert Walters, gevraagd wordt naar wat Robert Walters anders maakt dan andere executive search firms, steekt ze een passievol betoog af. Naast snelheid en vakkundigheid, is de oprechte interesse waarmee consultants hun werk doen volgens haar één v

Lees meer

"Er is zelden iemand op dit niveau die wij niet in het vizier hebben"

Wat is executive search? Vraag het aan drie partijen en je krijgt drie verschillende antwoorden. Dat het gaat om headhunting en het bemiddelen van topposities zoals CEO, CFO, en lid van Raad van Bestuur is duidelijk. De werkwijze kan desondanks enorm verschillen. Pim van der Groen, director bij Robe

Lees meer

Testimonials

"Wat ons in de samenwerking met Robert Walters vooral is opgevallen is de strakke procesbeheersing: vier weken na de start van de opdracht konden we gesprekken aangaan met een vijftal goed gekwalificeerde kandidaten, en drie weken later waren we klaar om een aanbod te doen aan de beste kandidaat."

Pim Schmitz - Lid Raad van Commissarissen, Talpa Network

 

"De afgelopen jaren heb ik samen met Pim van Groen en Robert Walters voor ons bedrijf een sterk finance team kunnen bouwen op onze kantoren in binnen- en buitenland. Passende kandidaten en de professionele houding van Robert Walters leidden tot succesvolle bemiddelingen."

CFO International concern Food/FMCG

"Het team van Robert Walters is echt een fijne gesprekspartner. Ze vinden niet alleen de best passende kandidaat, maar adviseren ook bij het maken van een goede keuze. Hun eerlijke en transparante communicatie vinden we erg prettig. Daarnaast zijn we onder de indruk van de snelheid waarmee zij in staat waren om het wervingsproces af te ronden zónder in te leveren op kwaliteit."

Koninklijke Auping