nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Accounting & finance recruitment

Wij zien de persoon achter de cijfers

Niet alle finance professionals zijn hetzelfde, en elke baan in finance is weer net even anders. De financiële afdeling speelt een belangrijke rol in het vormgeven van de bedrijfsstrategie. Bij Robert Walters matchen we gekwalificeerde accounting en finance professionals met de baan die bij hen past.

Je werkt samen met onze specialisten om jouw volgende carrièrestap te bepalen. Velen van hen hebben zelf als financial gewerkt, dus ze begrijpen jou als geen ander. We werven voor zowel permanente functies als interimopdrachten voor honderden organisaties in heel Nederland. Van tech start-ups tot de grote FMCG-spelers, en van banken en ziekenhuizen tot de bekende advocatenkantoren: de meest gewilde werkgevers van Nederland schakelen ons in om nieuwe collega's te vinden.

Maak kennis met onze accounting & finance experts

Nanke  van Asten

Nanke van Asten

Accounting & Finance, Amsterdam

Nanke heeft een indrukwekkend trackrecord in het bemiddelen van CFO's en finance directors. Ze deelt haar uitgebreide arbeidsmarktkennis graag.

Martijn  Boet

Martijn Boet

Accounting & Finance, Rotterdam

Martijn zit ruim 20 jaar in het vak, heeft een passie voor ondernemen en bouwt graag aan duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers.

Rian  van den Luitgaarden

Rian van den Luitgaarden

Accounting & Finance, Eindhoven

Met haar unieke drive en energie weet Rian iedere keer weer het verschil te maken voor zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Roald  Keijzers

Roald Keijzers

Accounting & Finance, Amsterdam

Roald's loyaliteit, betrokkenheid en jarenlange ervaring binnen interim recruitment maken hem een ijzersterke sparringpartner.

Cv uploaden

Laten we kennismaken! Stuur ons je cv

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Nieuwe vacatures

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrièreadvies

Alles bekijken

Financiële professionals veranderen op grote schaal van baan

Het tekort aan financials loopt al jaren op en bereikte tijdens de coronapandemie een hoogtepunt. Maar ook na de pandemie hield de krapte aan, waardoor financials steeds zelfverzekerder werden over hun positie op de arbeidsmarkt. Hierdoor kijken zij nu volop om zich heen, ondanks de economische onze

Lees meer

Opkomst van de boemerang werknemer: 60% van professionals keert graag terug naar pre-covid werkgever

Tijdens en na de covidpandemie verliet een recordaantal werknemers hun baan. Deze stoelendans, die ook wel The Great Resignation wordt genoemd, lijkt echter voorbij. Onderzoek van recruitmentorganisatie Robert Walters wijst op de eerste tekenen van The Great Regret – meer dan de helft (60%) van de o

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.