nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Accounting & finance recruitment

Wij zien de persoon achter de cijfers

Niet alle finance professionals zijn hetzelfde, en elke baan in finance is weer net even anders. De financiële afdeling speelt een belangrijke rol in het vormgeven van de bedrijfsstrategie. Bij Robert Walters matchen we gekwalificeerde accounting en finance professionals met de baan die bij hen past.

Je werkt samen met onze specialisten om jouw volgende carrièrestap te bepalen. Velen van hen hebben zelf als financial gewerkt, dus ze begrijpen jou als geen ander. We werven voor zowel permanente functies als interimopdrachten voor honderden organisaties in heel Nederland. Van tech start-ups tot de grote FMCG-spelers, en van banken en ziekenhuizen tot de bekende advocatenkantoren: de meest gewilde werkgevers van Nederland schakelen ons in om nieuwe collega's te vinden.

Maak kennis met onze accounting & finance experts

Nanke  van Asten

Nanke van Asten

Accounting & Finance, Amsterdam

Nanke heeft een indrukwekkend trackrecord in het bemiddelen van CFO's en finance directors. Ze deelt haar uitgebreide arbeidsmarktkennis graag.

Rian  Broere

Rian Broere

Accounting & Finance, Eindhoven

Met haar unieke drive en energie weet Rian iedere keer weer het verschil te maken voor zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Roald  Keijzers

Roald Keijzers

Accounting & Finance, Amsterdam

Roald's loyaliteit, betrokkenheid en jarenlange ervaring binnen interim recruitment maken hem een ijzersterke sparringpartner.

Thomas  Boerefijn

Thomas Boerefijn

Accounting & Finance, Rotterdam

Thomas duikt graag dieper in de materie, waardoor hij een strategische sparringpartner is voor opdrachtgevers en kandidaten op elk niveau.

Cv uploaden

Laten we kennismaken! Stuur ons je cv

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Nieuwe vacatures

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrièreadvies

Alles bekijken

Finance recruitment in 2024 draait om ESG, digitalisering en persoonlijkheid

CFO’s en hiring managers krijgen het wederom niet makkelijk in 2024. Het tekort aan finance professionals is nog lang niet ingelopen. Om dit tekort in te dammen, moeten organisaties het over een andere wervingsboeg gooien. De finance afdeling moet futureproof gemaakt worden, of deze nou 20 man sterk

Lees meer

Grote vraag naar interim finance professionals door complexe uitdagingen

Finance afdelingen krijgen de komende jaren met complexe uitdagingen te maken, onder andere door de toenemende regelgeving op het gebied van financiële rapportages. “Voor deze projecten is diepgaande kennis en expertise nodig, die meestal extern gezocht moet worden'', merkt Luuk de Haas, managing co

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.