nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Alex' verhaal

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran. Ook na aankomst in Nederland bleef zijn jeugd onstuimig. Niet alleen worstelde hij met het verwerken van de traumatische ervaringen die hij tijdens de oorlog had meegemaakt, hij werd ook slachtoffer van huiselijk geweld. Alex vond zijn uitvlucht in gamen; een hobby waarvan hij later zijn beroep maakte. Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer besloot Alex de gok te wagen en startte hij zijn eigen bedrijf: Enliven.

Enliven is het eerste Nederlandse bedrijf dat virtual reality volledig inzet voor een maatschappelijk doel. De missie? Verandering teweegbrengen en een veiligere, meer inclusieve wereld creëren. Juist zijn persoonlijke ervaring maakt Alex zo succesvol als impactgedreven ondernemer. ‘’Bij Enliven gebruiken we VR-technologie om het begrip van en de reactie op huiselijk geweld, discriminatie en pesten te veranderen. Zo hopen we te voorkomen dat mensen de pijn moeten doorstaan van maatschappelijke uitdagingen waar ik mee te maken heb gehad.’’ Sinds de start in 2014 maakte zijn bedrijf een enorme groei door: ze hebben onder andere samengewerkt met Google en het Ministerie van Justitie. 

Tot begin 2023 was Alex zelf CEO. Uiteindelijk kwam hij tot de conclusie dat hij zich toch liever wilde richten op zijn passie: game development en mooie oplossingen maken. Daarom koos hij ervoor om verder te gaan in de rol van CPO, Chief Product Officer. ‘’De uitdaging was toen om iemand te vinden voor de rol van CEO die mij goed aanvulde,’’ vertelt Alex hier zelf over. ‘’We wilden niet alleen iemand met voldoende kennis en ervaring, maar ook iemand die zich herkent in onze missie. Iemand die niet alleen focust op omzet en resultaat, maar ook op maatschappelijke impact.’’

Het klikte meteen. Madelon pakte het proces heel deskundig aan en begreep precies waar ik behoefte aan had.

Op aanraden van zijn investeerders kwam hij terecht bij Madelon Strijbos van Robert Walters. ''Het klikte meteen. Madelon pakte het proces heel deskundig aan en begreep precies waar ik behoefte aan had.'' Alex en Madelon hielden twee geschikte kandidaten over voor de rol. Eén ervaren CEO en iemand zonder directie-ervaring, maar wel met bewezen trackrecord in andere senior posities in het bedrijfsleven. ‘’In eerste instantie neigde ik naar de meer ervaren kandidaat,’’ vertelt Alex. ‘’Een gesprek met Madelon opende echter mijn ogen. Zij benadrukte dat de tweede kandidaat inderdaad minder ervaring had, maar wel perfect aansloot bij onze organisatie.

De desbetreffende kandidaat belichaamde alles waar Enliven voor staat: empathie, passie, menselijke waarden.’’ Uiteindelijk bleek het een gouden match te zijn. ‘’Zonder Madelon en Robert Walters was het nooit gelukt een CEO te vinden die zo goed bij mij en Enliven past. Ik had me geen betere persoon dan Madelon kunnen wensen om mij bij te staan in zo’n belangrijk traject.’’

 

Dirk-Jan de Graaff begon zijn carrière bij Bank Labouchere, de investment bank van Aegon. Na een aantal dienstjaren kreeg hij een opdracht waarvoor hij naar Curaçao vertrok.

 

Met een master Criminologie op zak startte Tobias Bijman zijn carrière als CDD-analist. Na drie jaar bij grootbanken te hebben gewerkt, was het tijd voor een kleinere organisatie.

 

Frans Kools werkte 10 jaar bij Staples Europe toen het bedrijf werd opgesplitst. Zijn functie als HR-directeur verviel, wat hem tijd gaf om na te denken over zijn volgende stap.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.