nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Tobias' verhaal

Met een master Criminologie op zak startte Tobias Bijman (28) zijn carrière als CDD-analist, middenin coronatijd. Na drie jaar onder de pannen te hebben gezeten bij twee verschillende grootbanken, was het tijd voor een kleinere organisatie. Maar de vraag was: waar? Zijn vriendin - werkzaam bij Robert Walters - koppelde Tobias aan een van onze recruitment consultants. En met succes, want binnen twee weken had Tobias een nieuwe baan.

Bij de grootbanken verrichtte Tobias onderzoek naar klanten op grond van de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). ''Na anderhalf jaar bij het grootzakelijk segment van een bank te hebben gewerkt, werd ik bij een andere grootbank gedetacheerd om een CDD-project op te pakken. Dit project bleek toch niet zo goed bij mij te passen; ik merkte aan alles dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging'', vertelt Tobias hierover. 

Eenmaal aan het solliciteren, had Tobias één strenge eis: hij wilde niet meer via een detacheringsbureau werken. ''Ik wilde bij de organisatie op de payroll staan. Ik had behoefte aan meer zekerheid, vaste collega's en langdurige verantwoordelijkheden'', aldus Tobias. Daarnaast wilde hij vaker op kantoor werken. ''Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, en op kantoor kan ik dit beter dan wanneer ik veel thuis werk''. 

Tobias besprak de toekomst van zijn carrière regelmatig met zijn vriendin, die bij Robert Walters werkt. Zij tipte Tobias om eens in gesprek te gaan met Hidde Kooijman, die zich binnen Robert Walters ontfermt over vaste functies binnen de financiële sector. ''Zij had mijn nummer aan Hidde gegeven; een dag later belde hij mij al. Na een uitgebreid gesprek op kantoor introduceerde Hidde mij bij verschillende partijen waarvan hij wist dat ze CDD-expertise zochten. Ik had zelf nooit aan deze partijen gedacht, ik vond het interessant om te horen hoe CDD eruit kan zien bij andere typen financiële instellingen dan banken'', aldus Tobias.  

Ik had zelf nooit aan deze partijen gedacht, ik vond het interessant om te horen hoe CDD eruit kan zien bij andere typen financiële instellingen dan banken

Fondsenadministrator AssetCare was de eerste partij die hapte. Tobias besloot de stap te wagen, waarna het proces in sneltreinvaart verliep. ''Op dinsdag had ik mijn eerste gesprek bij AssetCare, op vrijdag mijn tweede gesprek en op maandag heb ik mijn contract ondertekend. De communicatie met Hidde - die fungeerde als tussenpersoon - verliep heel efficiënt. Het gehele proces duurde maar twee weken'', licht Tobias toe. Ook ziet hij op persoonlijk gebied raakvlakken met zijn nieuwe werkgever. ''Hidde heeft er rekening mee gehouden dat de bedrijfscultuur goed bij mij zou passen. Hij keek verder dan alleen mijn hard skills, en dat heeft verrassend goed uitgepakt''. 

 

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

 

Dirk-Jan de Graaff begon zijn carrière bij Bank Labouchere, de investment bank van Aegon. Na een aantal dienstjaren kreeg hij een opdracht waarvoor hij naar Curaçao vertrok.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.