nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Pim's verhaal

Pim van Stolk studeerde in 1981 af aan de Universiteit Twente, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 was het tijd voor zijn pensioen, maar Pim merkte aan alles dat hij daar nog niet klaar voor was. Gelukkig maakte zijn toenmalige werkgever een uitzondering voor hem – hij mocht een paar maanden langer blijven.

Uiteindelijk legde Pim eind 2020 zijn werk neer, maar dit was van korte duur. ''Ik had al snel door dat alleen maar thuis zitten niets voor mij was. Ik begon me te vervelen, en ging zelfs meekijken met de studie van mijn jongste zoon, die thuis studeerde vanwege corona. Het begon vrij snel weer te kriebelen, ik wilde aan het werk.''

Begin 2021 zag Pim op LinkedIn via Robert Walters een interessante interimopdracht voorbijkomen bij de Volksbank. De opdracht sloot goed aan op zijn specialisme - liquidity & capital management - waarna Pim besloot contact op te nemen met Dave Duim, consultant banking & financial services bij Robert Walters.  

Pim had nog nooit via een recruitmentorganisatie gewerkt, maar heeft de samenwerking met Robert Walters als positief ervaren. ''Interimmen was volledig nieuw voor mij. Er kwamen veel zaken bij kijken, vooral op administratief gebied. Gelukkig functioneert de backoffice van Robert Walters goed, en ook de tips van Dave hielpen mij vooruit'', zegt Pim hierover. 

Zolang ik fit ben, mijn hersenen goed functioneren en ik de opdracht leuk vind, blijf ik doorgaan. Ik krijg er energie van.

Na vijf maanden interimmen en een welverdiende zomervakantie, was Pim nog steeds niet uitgekeken op het werkende leven. Gelukkig belde Dave hem in september op voor een andere interimopdracht, wederom bij de Volksbank. ''Ook dit keer verliep het proces snel en zonder obstakels: alles was binnen een paar dagen rond. Bovendien had ik eerder bij de Volksbank gewerkt op interimbasis, dus ik kende het klappen van de zweep'', vertelt Pim.

Of Pim Robert Walters aan anderen zou aanraden? Absoluut. Sterker nog, hij heeft dit al gedaan: een kennis van hem is via Robert Walters met een interimopdracht gestart.''De snelheid, duidelijke communicatie en sterke backoffice maken Robert Walters een succesvolle recruitmentorganisatie. Ook heb ik veel flexibiliteit ervaren, wat fijn was'', aldus Pim. 

Pim is ondertussen 70 jaar en inmiddels bezig met zijn derde interimopdracht. Deze loopt binnenkort af: ''Mocht Dave - of een collega van hem - mij binnenkort weer bellen met een interessante uitdaging, dan sta ik daar zeker voor open. Zolang ik fit ben, mijn hersenen goed functioneren en ik de opdracht leuk vind, blijf ik doorgaan. Ik krijg er energie van.''

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

 

Frans Kools werkte 10 jaar bij Staples Europe toen het bedrijf werd opgesplitst. Zijn functie als HR-directeur verviel, wat hem tijd gaf om na te denken over zijn volgende stap.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.