nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Frans' verhaal

Frans Kools was tien jaar lang werkzaam voor Staples Europe toen het bedrijf opgesplitst werd en zijn functie als Group HR-directeur werd opgeheven. De opsplitsing van Staples was een meerjarig traject. Voldoende tijd dus, om goed na te denken over zijn volgende stap.

Tijdens een lunch met Executive Search specialist Rob Steur, met wie Frans al jaren samenwerkte, besprak hij wat hij echt leuk zou vinden: een HR-afdeling opzetten of uitbouwen bij een scale-up, of een bedrijf met een sterke buy & build strategie. ‘’In de afgelopen twintig jaar heb ik voor verschillende grote  corporates, zowel beursgenoteerd als private equity-owned, mogen werken,’’ vertelt hij. ‘’Ik heb altijd bestaande huizen mogen verbouwen, maar nooit zelf een huis van de grond af aan op kunnen bouwen. Een rol waarin ik de vrijheid krijg om zelf een HR-organisatie op te mogen bouwen zou een passende volgende stap zijn.’’

Rob zag een goede match met een vacature voor Global HR Director bij Barentz International, Global Life Sciences distributeur in ingrediënten, met medewerkers in 70 landen. Na de transitie van familiebedrijf naar private equity was Barentz in korte tijd sterk gegroeid, en voorlopig nog niet klaar met groeien. Het bedrijf had de eigenschappen van een scale-up, maar – dankzij de sterke groei - inmiddels de omvang van een multinational.

Het was fijn om de luxe te hebben om te kiezen, mijn hart te mogen volgen en te gaan voor wat voor mij echt belangrijk is.

Frans wist vrijwel meteen dat de baan bij Barentz het beste bij hem paste, ondanks dat hij een aantal verschillende baanaanbiedingen had. Het was fijn om de luxe te hebben om te kiezen, mijn hart te mogen volgen en te gaan voor wat voor mij echt belangrijk is. 

Frans werd nu geholpen als kandidaat, maar is ook jarenlang klant geweest bij Robert Walters. ‘’Doordat ik jarenlang met Rob en zijn collega's heb samengewerkt voor het invullen van zowel vaste als interim finance rollen, kent Rob mij inmiddels goed. We spreken dezelfde taal,’’ vertelt Frans. ‘’Rob is een voorbeeld hoe je op een correcte manier je netwerk effectief kunt onderhouden en hoe te investeren in relaties. Hij houdt een goede aansluiting met de ontwikkelingen en behoeftes van zijn klant en kan daardoor snel schakelen en maatwerk leveren. Dat is niet vanzelfsprekend. Ik hoop dat Robert Walters deze manier van werken weet vast te houden, want goed luisteren is enorm waardevol.’’

 

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Ellen Euverman is haar hele leven al bezig met cijfers. Na diverse finance banen en een sabbatical in het buitenland (Santa Barbara, Californië)  koos ze voor een carrière  als CFO.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.