nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Interim recruitment

Bouw samen met ons aan een stevig track record

We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van interim professionals binnen accounting & finance, banking, legal, HR, tax & treasury en de publieke sector. Een interimmer kan de oplossing zijn voor bedrijven die voor uitdagingen staan zoals een verandering van strategie, snelle groei, een tijdelijk project, een fusie of overname, business proces re-engineering of een reorganisatie. Ons netwerk bestaat uit zowel gespecialiseerde interim professionals als generalisten, verspreid over heel Nederland. Bedrijven van groot tot klein vertrouwen al tientallen jaren op ons voor het vinden van de juiste interim professional.

2024 European interim management market report

Ons European Interim Market Report biedt een uitgebreid overzicht van de interim recruitmentmarkt, inzicht in vraagstukken die interim professionals kunnen oplossen en een overzicht van de huidige interimtarieven in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer is interim een slimme keuze?

Interimmers zijn populair. Steeds meer organisaties weten hoe zij door middel van interim professionals grote impact kunnen maken tegen relatief lage kosten. Interim professionals kunnen van grote tactische waarde zijn voor uw organisatie. Daardoor worden zij steeds minder gezien als noodoplossing, maar als strategische inzet van externe expertise op flexibele basis.

Wil jij meer vrijheid?

Er is een groeiende behoefte aan interim professionals in de huidige arbeidsmarkt, zowel experts als generalisten in verschillende disciplines. Een carrière als interimmer brengt flexibiliteit, meer controle over je werk-privé balans en de mogelijkheid om meer te verdienen.

Organisaties vertrouwen op ons om hun verhaal te delen

Nieuwe interimopdrachten

Maak kennis met onze interim recruitment experts

Roald  Keijzers

Roald Keijzers

Finance Interim, Amsterdam

Roald's loyaliteit, betrokkenheid en jarenlange ervaring binnen interim recruitment maken hem een ijzersterke sparringpartner.

Quintin  de Koning

Quintin de Koning

Finance Interim, Rotterdam

Quintin, Rotterdammer pur sang. Hij weet bergen te verzetten door zijn veerkracht, efficiënte manier van werken en directe communicatie.

Charlotte  Evers

Charlotte Evers

HR Interim, Eindhoven

Charlotte's jarenlange recruitmentervaring in verschillende vakgebieden zorgt ervoor dat zij voor elke uitdaging een oplossing weet.

Dave  Duim

Dave Duim

Banking & Financial Services Interim, Amsterdam

Met zijn relevante finance ervaring in de financiële sector en zijn oplossingsgerichte benadering, is Dave een sterke inhoudelijke sparringpartner.

Thomas  van Vliet

Thomas van Vliet

Legal Interim, Amsterdam

Thomas heeft een juridische achtergrond, mensenkennis en commercieel inzicht. Deze unieke combinatie maakt hem een gewaardeerd sparringpartner.

Debbie van Tiggelen

Debbie van Tiggelen

Interim, Eindhoven

Debbie is gedreven, proactief en streeft altijd naar snelle en efficiënte resultaten. Met haar dosis creativiteit en passie voor haar vak helpt ze klanten en kandidaten graag verder.  

Interim recruitment advies

Alles bekijken

De scope en het uurtarief van een interim transitiemanager

Steeds meer organisaties huren een transitiemanager in die verantwoordelijk is voor een of meerdere interne transities. Maar wat doet een transitiemanager precies? Wat voor skills moet een transitiemanager beheren en wat is het gemiddelde uurtarief van een transitiemanager? Roald Keijzers bemiddelt

Lees meer

Grote vraag naar interim finance professionals door complexe uitdagingen

Finance afdelingen krijgen de komende jaren met complexe uitdagingen te maken, onder andere door de toenemende regelgeving op het gebied van financiële rapportages. “Voor deze projecten is diepgaande kennis en expertise nodig, die meestal extern gezocht moet worden'', merkt Luuk de Haas, managing co

Lees meer

Hét succesrecept voor het inhuren van interim professionals

Een interim professional is een tijdelijke kracht die organisaties kan ondersteunen bij projecten of in het geval van personeelsuitval of speciaal verlof. Een interimmer brengt de nodige ervaring met zich mee en kijkt met een frisse blik naar processen binnen de organisatie. Interim recruitment mana

Lees meer

Testimonials 

"Ik heb het voorrecht gehad om op meerdere manieren samen te mogen werken met Robert Walters. Thomas van Vliet hielp me aan mijn eerste interim juridische opdracht en heeft mij geholpen mijn klanten te voorzien van interim oplossingen. De professionaliteit, het uitgebreide netwerk en hun duidelijke begrip van de behoeften van de klant zijn de redenen waarom Robert Walters mijn eerste keuze is bij het zoeken naar interim juridische oplossingen."

Adrienne Harisson, Interim Legal Manager, Rambus

"Mijn recruitment consultant, Mearg Tafla, heeft een ervaren interim professional bemiddeld voor een opdracht binnen ons finance team. De samenwerking met Mearg was prettig en doelgericht, waarbij hij de belangen van alle betrokkenen goed wist te behartigen." 

Isabel Belderbos, Finance Director Fast & Fluid Management