nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Tax opdrachten

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 mei 2024

For a client in the financial services industry based in Amsterdam I am currently looking for a Senior Holdings Controller. Within this role you will process, analyse and report financial data to provide both internal and external stakeholders with accurate, focused and timely insights of the holding. This mainly relates to IFRS and Solvency II reporting. Start: Asap. Duration: at least 6 months
Vacature opslaan

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 16 mei 2024

Voor een verzekeraar in regio Utrecht per direct op zoek naar een interim Quality Checker. Je toetst, leidt op en adviseert de business. Je toetst de kwaliteit van afgeronde dossiers waarbij het beleid/werkinstructies en de Wwft en/of de Wft de norm zijn. Start: zsm Duur: 1 jaar
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 16 mei 2024

Voor een financiële instelling in Den Haag zoeken wij een interim Compliance Manager Integriteit. Krijg je energie van het adviseren, begeleiden en onderhouden van de contacten met de business? Heb jij ervaring met o.a. AML en Sancties? Lees dan verder!
Vacature opslaan

Salaris: €90 - €110 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 mei 2024

Hi all, ik ben momenteel op zoek naar een interim Reporting Specialist voor een mooie IT organisatie in Amsterdam.
Vacature opslaan

Salaris: €60 - €70 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 mei 2024

For a large, fast-paced and international company in Amsterdam we are currently looking for an Interim Senior Financial Accountant. You'll be responsible for multiple highly complexe entities within the EMEA region. Furthermore, you will guide some projects and mentor juniors in the team.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 14 mei 2024

Interim Senior Financial Controller gezocht: Voor een organisatie in het groot MKB (FMCG) zijn wij op zoek naar een interim Financial controller. De opdracht duurt minimaal 6 maanden met optie tot verlenging. Standplaats Amersfoort en/of Apeldoorn.
Vacature opslaan

Salaris: Competitive

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 13 mei 2024

Voor een financiele instelling in de regio Apeldoorn per direct op zoek naar een Interim Financial Accountant. Je bewaakt samen met het team het grootboek, signaleert risico's, stemt af met de klant, stelt rapportages op en bent verantwoordelijk voor dienstverlening aan de ketens, inclusief contact met de accountant. Start: zsm Duur: 1 jaar Locatie: Apeldoorn & Leeuwarden
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 mei 2024

Voor een woningcorporatie in midden- Nederland zijn wij op zoek naar een Interim Senior Business Controller. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verhaal achter de cijfers en vertaal je deze naar oplossingen. Je werkt vanuit de financiële, planning en control cyclus. Je signaleert, analyseert, beheerst en rapporteert de prestaties van de organisatie. Je adviseert het management en de teams om hun (financiële) doelstellingen te halen en waar nodig de processen te verbeteren.
Vacature opslaan

Salaris: €60 - €80 per uur

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 mei 2024

**GEZOCHT INTERIM FINANCIAL ACCOUNTANT** Ben jij een financial accountant die op interimbasis werkt en op zoek is naar een nieuwe opdracht? Bij Robert Walters zijn wij voor onze opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland en Zeeland constant op zoek naar enthousiaste professionals die open staan voor nieuwe kansen. Herken jij jezelf? Lees dan verder.
Vacature opslaan

Salaris: €70 - €90 per uur

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 mei 2024

**GEZOCHT INTERIM PROJECT CONTROLLER** Ben jij een projectcontroller die op interimbasis werkt en op zoek is naar een nieuwe opdracht? Bij Robert Walters zijn wij voor onze opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland en Zeeland constant op zoek naar enthousiaste professionals die open staan voor nieuwe kansen. Herken jij jezelf? Lees dan verder.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.