nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Tax recruitment

Vertrouw op onze reputatie voor het vinden van een nieuwe uitdaging binnen tax

Wij bieden de tax kandidaten in ons netwerk gedegen carrièreadvies, inzicht in de arbeidsmarkt en een groot aanbod aan vacatures. Met onze ervaren consultants ben je er zeker van dat er een expert met je meedenkt.

Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan bij zowel Nederlandse als buitenlandse multinationals, start-ups, private equity en overheidinstellingen.

Meer informatie

Bouke  Weijmans

Bouke Weijmans

Tax, Amsterdam

Met een post doctoraat Register Treasury en 15 jaar ervaring als treasurer kan Bouke als geen ander meedenken met opdrachtgevers en kandidaten.

Cv uploaden

Laten we kennismaken! Stuur ons je cv

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Nieuwe vacatures

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrière-advies

Alles bekijken

Touwtrekken om honkvaste tax professional

Tax is een relatief klein vakgebied, maar wel één met veel nieuwe ontwikkelingen waar specialisten hun tanden in kunnen zetten. Klein probleem: deze specialisten zijn schaars en dat brengt uitdagingen met zich mee voor organisaties, ziet Bouke Weijmans, recruitment consultant tax. 'Werkgevers zijn z

Lees meer

Wervingsstrijd om schaarse fiscalisten: Wat willen tax professionals?

Door de kandidaatgedreven markt waarin zij zich bevinden, kunnen tax professionals kritisch kijken naar wat werkgevers hen bieden. Er is altijd veel vraag naar fiscalisten geweest. Zelfs in de crisisjaren kon het merendeel van de fiscalisten aan een baan komen. Dat tax professionals nog steeds voldo

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.