nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2023

Ben je iemand die houdt van een dynamische omgeving en wil je graag optreden als een eerste aanspreekpunt in een adviserende rol richting interne- en externe klanten en heb je daarnaast affiniteit met BTW aangiften en processen? Kijk dan Verder! Voor een logistieke dienstverlener in Rotterdam die wereldwijd actief is op het gebied van Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals, zoeken we een Tax specialist. Een interessante rol waarbij je actief betrokken bent op het gebied van adviseren van de aangifte processen en bij het verder opstellen van het Tax Control Framework.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.