Toby Fowlston

Mensen en organisaties in staat stellen hun unieke potentieel te vervullen

Ons verhaal begint in 1985, toen onze oprichter Robert Walters het eerste kantoor opende in het centrum van Londen, vastbesloten om een reputatie op te bouwen als onderscheidend, innovatief en onvergetelijk. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een wereldwijd opererende organisatie, gespecialiseerd in de recruitment voor een breed aantal vakgebieden. 

De afgelopen 38 jaar vertrouwens organisaties over de hele wereld op ons om de allerbeste gespecialiseerde professionals te vinden. En 's werelds toonaangevende leidinggevenden vertrouwen op ons bij het opbouwen van hun carrière, baan na baan.

Het is een succesverhaal waar we trots op zijn en dat is gebouwd op de kracht en passie van onze mensen. Terwijl we als bedrijf blijven groeien, werken we met dezelfde toewijzing aan service en kwaliteit.

Elke kandidaat wordt behandeld als een individu, waarbij we de focus leggen op het geven van advies. Dit betekent dat we altijd de beste kandidaten kennen om voor te stellen aan onze klanten.

Toby Fowlston, CEO
Robert Walters Groep

robert-walters-stats

Onze missie, purpose en kernwaarden

Sinds 1985 is het onze missie wereldwijd een toonaangevende speler te zijn op het gebied van gespecialiseerde werving en selectie. Om dit te bereiken, onderscheiden we ons door de kwaliteit van onze service en door onze purpose: mensen en organisaties helpen om hun unieke potentieel te vervullen.

Daarnaast houden we vast aan dezelfde kernwaarden die vanaf het begin van ons bestaan ons succes hebben gedreven. Teamwork, integriteit, passie, innovatie en kwaliteit, zorgen ervoor dat onze consultants altijd de behoeften van kandidaten en klanten voorop stellen.

Samen onderbouwen onze missie, doelstelling en kernprincipes onze bedrijfscultuur wereldwijd. Bovendien versterken zij onze reputatie als specialist in werving en selectie, gekozen door vooraanstaande organisaties en professionals wereldwijd.  

Onze merken

Robert Walters

Robert Walters plc, wereldwijd een toonaangevend wervings- en selectiebureau, werd opgericht in 1985 en vormt de kern van de groep. Personeelsmanagers wereldwijd vertrouwen erop dat wij de beste specialisten voor hen vinden en zowel de grootste multinationals als het MKB en startups mogen wij tot onze klanten rekenen. We werven wereldwijd mensen voor vaste functies, interim-posities en executive search.

Walters People

Walters People is onderdeel van de Robert Walters Groep en richt zich in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk op het werven van junior kandidaten. We werven voor tijdelijke functies en werk op uitzendbasis, maar ook voor vaste functies op het gebied van operationele finance en business support. Ga voor meer informatie naar Walters People.

Interim management

Robert Walters is een vooraanstaand recruitment specialist op het gebied van interim management. Interim professionals kunnen een uitkomst zijn voor uw organisatie bij o.a. reorganisaties en transformaties. Over de jaren hebben wij een uitgebreid netwerk van ervaren interim professionals opgebouwd. Meer informatie over de inhuur van interim specialisten.  

Global map Dutch

Onze strategie

Onze groeistrategie is gericht op internationale uitbreiding en diversificatie in onze disciplines. 

We zijn niet gegroeid door onze concurrenten op te slokken, maar simpelweg door onze beloften na te komen. Daardoor willen steeds meer bedrijven en professionals met ons samenwerken. Kwaliteit en integriteit staan bij Robert Walters hoog in het vaandel.

Onze groei is voornamelijk organisch: de groep heeft slechts 3 overnames gedaan in haar meer dan 30-jarige bestaan. Groeien door verder te specialiseren in onze bestaande wervingsdisciplines en het uitbouwen van nieuwe gespecialiseerde teams betekent dat we steeds meer werkzoekenden en bedrijven van dienst kunnen zijn.

Robert Walters in Nederland

Ons kantoor in Amsterdam opende zijn deuren in 1990. Daarna volgde de opening van onze kantoren in Rotterdam (2005), Eindhoven (2006) en Utrecht (2019). We hebben ons op de Nederlandse markt bewezen als specialisten op het gebied van executive search en de werving voor functies in vast en tijdelijk dienstverband binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, IT, legal, procurement & supply chain en tax & treasury.

Door ons internationale netwerk, onze wereldwijde aanwezigheid en specialistische kennis hebben we alles in huis om aan de vraag te voldoen van klanten en kandidaten die behoeften hebben die verder reiken dan de lokale markt.

U kunt contact opnemen via +31 (0)20 644 4655 of per email op netherlands@robertwalters.com als wij u van dienst kunnen zijn in uw wervingsproces of uw zoektocht naar een baan.

Robert Walters logo on green background

Rob Vermaak
CEO Benelux, France and Germany

Walters People logo on orange background

Jose Bokhorst
Managing Director Robert Walters Nederland

Kerndisciplines

We werven professionals voor specialistische functies in vast dienstverband en op interimbasis. In Nederland doen we dit voor de disciplines accounting & finance, banking & financial services, legal, sales & marketing, HR, IT, en tax & treasury. Daarnaast hebben wij een gespecialiseerd Executive Search team. 

Waarom wij anders zijn

 1. We zijn specialisten
  We hebben gespecialiseerde teams met experts binnen hun vakgebied. Of ze nu kandidaten werven op het gebied van accountancy en finance of voor de juridische sector, onze mensen zullen nooit buiten hun eigen expertisegebied treden.
 2. Teamgerichte cultuur 
  We werken niet op basis van provisie, maar gaan uit van teamgerichte winstdeling. Dit betekent dat onze kandidaten en klanten op het netwerk van het gehele team kunnen rekenen, zodat altijd de juiste persoon voor de juiste rol wordt geselecteerd. 
 3. We gaan integer te werk
  Als u zich bij ons als kandidaat registreert, sturen we uw cv nooit door zonder uw toestemming, simpelweg omdat we dat niet correct vinden. En omdat wij een langetermijnrelatie met onze klanten en kandidaten willen opbouwen, zullen we nooit mensen onder druk zetten om een functie te accepteren.
 4. Thought-leaders
  We publiceren regelmatig rapporten over de arbeidsmarkt en de belangrijkste trends op het gebied van werving en vacatures. Onze jaarlijkse Global Salary Survey is een belangrijk naslagwerk voor onze klanten en via onze Job Index volgen we trends op het gebied van personeelsadvertenties en bieden we belangrijke inzichten in de arbeidsmarkt.
 5. Vernieuwers in ons vakgebied
  We lanceerden als eerste een Global Salary Survey, een 500 pagina's tellende gids voor salarissen. We waren de eerste recruitmentorganisatie die met outsourcingactiviteiten van start ging en kwamen als eerste met een Salary Checker app die inmiddels al 25.000 keer is gedownload. De diverse mobiele apps van de groep zijn de afgelopen twee jaar meer dan 150.000 keer gedownload.
 6. Award-winning
  Best Recruitment Innovation 2015, Best Recruitment Company in China 2015, Grand Winner HR Asia Recruitment Awards 2015 en Best Marketing Team 2014. Dit is slechts een greep uit de onderscheidingen die we recent hebben ontvangen. We zijn er trots op dat we standaard worden geprezen om onze toewijding aan onze klanten en kandidaten.

Neem
contact op 

»

Upload uw vacature 

»

Carrière advies 

»