nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Pers & PR

Robert Walters heeft diverse experts die waardevolle inzichten kunnen bieden over onderwerpen met betrekking tot werving & selectie en de arbeidsmarkt. Bekijk hieronder de biografieën van onze experts. Behoefte aan commentaar van een van onze experts? Of heb je een vraag naar aanleiding van een nieuwsbericht, publicatie of actualiteit? Neem dan contact op met Veronique Lahaye via Veronique.Lahaye@robertwalters.com of via +31 (0) 6 466 208 23.

Arbeidsmarkt algemeen / uitzendbranche - Jose Bokhorst

Jose Bokhorst is de drijvende kracht achter Robert Walters en Walters People Nederland. Als managing director heeft zij uitgebreide kennis van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, van starter tot senior.

Jose is een sterk voorstander van werving op potentieel, en roept werkgevers op om in te zetten op het trainen van medewerkers om hen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Binnen Walters People heeft zij de Walters People Academy opgezet, het platform waarop werkende uitzendkrachten gratis opleidingen kunnen volgen. 

Jose’s grote betrokkenheid en haar oprechte interesse in de mensen waar zij mee werkt, maken dat zij interessante inzichten weet te bieden.

Selectie van interessante publicaties: 

RTL Nieuws: Bedrijven azen op studenten, diploma niet noodzakelijk

BNR: Starters komen vaker even op het tweede plan

BNR: Bedrijven wedijveren om studenten binnen te harken

De Telegraaf en RTL Z: Scheefgroei salarissen zorgt voor heibel op de werkvloer

De Telegraaf: Hoe lok je werknemers? 'Het kantoor moet leuker zijn dan thuis' 

-NPO3: 30 en nooit meer een baas

Finance / Accountancy / Big 4 - Rob Steur

Na een bedrijfseconomische opleiding is Rob Steur (1963) gestart in accountancy bij het Amerikaanse kantoor Arthur Young (nu EY). De toen al gevolgde top-down benadering van het controlewerk heeft hem gevormd. Daarna is hij actief geweest in recruitment en als commercieel manager bij een Engels beursfonds. Vervolgens heeft hij zijn persoonlijke ambitie als zelfstandig ondernemer te werken invulling gegeven met zijn eigen bureau Accredium, een consultancy voor onder andere organisatieontwikkeling, managementcoaching en interim management. Na tien jaar zelfstandig gewerkt te hebben, sloot hij zich in 2010 aan bij Robert Walters.

Rob is verantwoordelijk voor senior finance posities in onder meer B2B, media en publieke organisaties. Hij werkt vanuit zijn kernwaarden: betrokken, vasthoudend en resultaatgericht. Sinds 2022 is Rob business director bij Robert Walters.

Selectie van interessante publicaties:

BNR: Controllers blijven gewild, ondanks coronacrisis

RTL Nieuws: Crisis, bonusrellen en vervolging: wie wil er nu nog topbankier worden?

De Telegraaf: Aantal vacatures bij 'Big 4' verdubbeld

- Het Financieele Dagblad: Kwetsbaar EY moet de rangen snel sluiten

-NPO3: 30 en nooit meer een baas

-BNR: Het ideale kantoor

-Het Financieele Dagblad: Consultants hebben veel mensen in dienst, maar minder werk

Arbeidsmarkt algemeen - Annemieke Peskens

Annemieke Peskens (1977) behaalde na het afronden van de Hotelschool een Bachelor Marketing & Communicatie. Na haar studie doorliep ze een tweejarig traineeship bij Facilicom, waarna ze bij Axxicom uitzendbureau doorgegroeide tot manager regio Groot-Rijnmond. In 2005 heeft Annemieke de stap naar werving & selectie gezet. Ze bouwde voor een internationale recruitmentorganisatie vanaf nul de divisie Procurement & Supply Chain in Rotterdam op. In 2009 begon zij bij Robert Walters en sinds 2022 is Annemieke senior director van kantoor Amsterdam en kantoor Rotterdam.

Annemieke is gespecialiseerd in de werving & selectie van senior finance posities. Haar passie ligt in het verbinden van mensen. Haar oprechtheid, nieuwsgierigheid en drive hebben geleid tot diverse zeer succesvolle bemiddelingen. 

Selectie van interessante publicaties: 

Accountant.nl: Arbeidsmarkt financials herstelt zich vanwege toegenomen werkdruk door pandemie

Werf&: Vraag naar finance professionals al bijna terug op niveau van vorig jaar.

Executive finance: Wat zegt u nu?

CMweb: Strijden om controllers: 'De war for talent is echt begonnen'

- Quote: Schrikbarende stijging van aantal managers

Legal - Joyce Toeset

Tijdens haar rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden startte Joyce Toeset (1979) haar recruitmentcarrière bij een executive search kantoor in Den Haag. Ze heeft inmiddels twintig jaar ervaring op haar naam. Binnen Robert Walters bouwde zij een team op dat zowel de permanente als de interim juridische markt in Nederland bedient. De afgelopen jaren is Robert Walters uitgegroeid tot een van de toonaangevende partijen voor juridische werving in Nederland.

Joyce heeft een trackrecord opgebouwd op het gebied van executive search en werving op C-level. Zij heeft succesvolle (inter)nationale bemiddelingen gerealiseerd van General Counsels, Chief Exective Officers, Secretarissen RvB/RvT en Managing Directors in diverse industrieën. Haar open en directe manier van communiceren en enthousiaste persoonlijkheid zijn kenmerkend voor Joyce.  

Selectie van interessante publicaties:

Het Financieele Dagblad: Advocaten bekeren zich tot bedrijfsjuristen, Zuidas heeft het nakijken. 

Managersonline: Tekort aan advocaten - hoe houden we de advocatuur toekomstbestendig?

AccountantWeek: Top vijf meest gezochte juridische vaardigheden

- Advocatie: 'Krappe juridische arbeidsmarkt stuwt salarissen op'

Advocatenblad: Kleine kantoren moeten aan de bak

-Mr. Online: 'De salarissen van juridische professionals exploderen'

Banken en financiële instellingen - Ton van der Kooi

Na zijn studie deed Ton van der Kooi een traineeship bij de Rabobank. Na hier enkele jaren werkzaam te zijn geweest als Accountmanager MKB, maakte Ton een overstap naar recruitment. Vervolgens werd hij senior manager van het banking & financial services recruitmentteam; ondertussen is Ton associate director van kantoor Amsterdam.

Door zijn jarenlange ervaring in de bancaire sector kan hij snel tot de kern komen en de juiste match vinden tussen opdrachtgevers en professionals. Ton onderscheidt zich door zijn diepgaande kennis van de sector en zijn uitgebreide netwerk binnen het bankwezen.

Selectie van interessante publicaties: 

CustomerFirst: compliance adviezen voor kleine financiële instellingen

Accountant.nl: banken worstelen met tekort aan compliancespecialisten

CMWeb: Brexit veroorzaakt run op risk & compliance professionals

Arbeidsmarkt Noord-Brabant - Pim van der Groen

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte Pim van der Groen (1968) een aantal jaren als organisatieadviseur. Vervolgens zette hij de stap naar een Oostenrijkse executive search organisatie in Amsterdam en in 2002 begon hij bij Robert Walters. Hier kon hij zijn jarenlang gekoesterde internationale ambitie waarmaken door als senior consultant in Auckland (Nieuw Zeeland) te gaan werken. De passie voor het vak bracht hem in 2006 naar Eindhoven, waar hij het kantoor van Robert Walters heeft opgezet.

Zijn specialisme weerspiegelt de innovatieve en ondernemende bedrijfscultuur in Zuid-Nederland, en Pim heeft op het gebied van executive search een trackrecord opgebouwd bij diverse internationale handelsorganisaties en technologiebedrijven.

Selectie van interessante publicaties:

Eindhovens Dagblad: Financiële top vaak uit Randstad

Eindhovens Dagblad: Spanjaard en Zuid-Afrikaan komen voor baan in financiële sector naar Eindhoven

Accountantweek: Assistent Accountant meestgezochte finance profiel regio Eindhoven

Vergelijk je salaris

De combinatie van (openbare) data en kennis van onze recruitmentexperts, zorgt ervoor dat we een actueel overzicht kunnen bieden van alle salarissen en arbeidsvoorwaarden op de arbeidsmarkt.