Robert Walters in het Eindhovens Dagblad: Financiële top vaak uit Randstad

nieuwsbericht Eindhovens Dagblad

Steeds vaker trekken CFO’s en finance directors vanuit de Randstad naar Eindhoven en omgeving, ziet Pim van der Groen, director Robert Walters Eindhoven. Het Eindhovens Dagblad schreef erover. 

 

 

 

“Van mijn laatste tien bemiddelingen op het niveau van CFO of director of finance kwamen zes van de uiteindelijk gekozen topfinancials uit de Randstad, twee uit Brabant en twee uit het buitenland”, aldus Van der Groen.

Volgens Van der Groen is de trend het gevolg van twee ontwikkelingen. Enerzijds worden topfinancials getriggerd door het groeipotentieel van bedrijven in de Brainport, anderzijds lijkt op lokaal niveau het aanbod aan financiële zwaargewichten opgedroogd.

Eerder bleek ook al dat de vraag naar ‘reguliere’ finance-professionals in de regio Eindhoven veel sterker stijgt dan in de Randstad.  

Lees het hele artikel op de website van het Eindhovens Dagblad.

Meer informatie

Lees meer over de markt voor executive search in Eindhoven of kijk voor meer relevante CFO-content op onze speciale CFO-pagina.

Voor persoonlijk advies met betrekking tot diversiteit in het werving- en selectieproces kunt u contact opnemen met Pim van der Groen via 040 799 9910 of pim.vandergroen@robertwalters.com

Recruitmentadvies

»

Webinars 

»

Vacature uploaden 

»

Salary Survey 

»

Recruitmentadvies 

»