nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Robert Walters Academy

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, dus ook de ontwikkeling van de uitzendkrachten binnen ons netwerk. Als je je bij Robert Walters inschrijft, houdt het contact met ons dan ook niet op nadat wij een baan voor je vinden. Zodra je start in je nieuwe baan krijg je toegang tot de Robert Walters Academy, ons online platform met honderden vakgerichte trainingen en opleidingen. 

Op deze pagina vind je alle informatie over de mogelijkheden die de Robert Walters Academy biedt voor uitzendkrachten en hun werkgevers. 

Voor meer informatie neem contact op met netherlands@robertwalters.com of tel. +31 (0) 20 644 465. Bekijk ook onze openstaande vacatures

De voordelen van de Robert Walters Academy voor kandidaten:
 

 • Het biedt je de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen en je cv nog aantrekkelijker te maken
 • Je kunt de trainingen gratis volgen, op ieder gewenst moment
 • De nieuwe vaardigheden kun je direct toepassen in je nieuwe baan
 • Je krijgt een officieel certificaat na afronding van je training

   

De voordelen voor organisaties die uitzendkrachten via Robert Walters inhuren:
 

 • Onze kandidaten blijven zich ontwikkelen in de periode dat ze voor je werken en hun kennis blijft up to date
 • Er zijn geen kosten aan deze trainingen verbonden voor onze klanten
 • Wij nemen het organiseren en coördineren uit handen
 • Wij kunnen kandidaten op voorhand een niveautest laten afleggen, zodat je weet wat het actuele niveau is, en indien gewenst een passende opleiding aanbieden

Onze trainingspartners

De trainingen worden gratis aangeboden in samenwerking met onze partners:

Meer informatie

 • Heb je al een account voor het e-learning platform? Inloggen kan hier.
 • Wil je je accountgegevens opvragen of meer weten over de beschikbare opleidingen? Neem contact op via academy@robertwalters.com
 • Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk via Robert Walters aan de slag? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog! 

Related content

See more

ESG specialist Hasib Sharifzada: ‘Mijn expertise op het gebied van reporting, audit en control kwam goed van pas’  

ESG (Environment, Social & Governance) en de implementatie van Europese richtlijnen voor CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directives) staan bij veel organisaties hoog op de agenda. Dit betekent dat er genoeg kansen zijn voor professionals die zich in dit specialisme willen verdiepen. Juriste

Lees meer

ESG maakt accountancywerk bij de Big Four weer leuk

De Nederlandse Big Four kantoren zijn al lange tijd populaire werkgevers onder jong financieel talent. Toch hadden de kantoren de afgelopen jaren moeite om de achterdeur dicht te houden. Maar ESG brengt daar verandering in, verwacht Rob Steur, gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële profess

Lees meer

Nieuwe senior leadership positie?

De start in een nieuwe baan als senior leader is leuk, maar ook uitdagend. Hoe zorg je dat je je binnen korte tijd positioneert als gerespecteerde leidinggevende, en een omgeving creëert waarin jouw mensen kunnen floreren? Robert Walters vroeg advies aan verschillende C-level executives. 1. Verdiep

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.